Центральне Розвідувальне Управління розсекретило інформацію про таємничі пошуки. Дані були опубліковані в мережі.

Співробітників ЦРУ зацікавили події, які відбувалися на території Непалу і Бутану (відомий як "королівство щастя") у 1968 році. Ці держави розташовані в Гімалаях. Документи свідчать про виявлення незвичайних речей. Серед них – об'єкти білого кольору, які видають сильний шум і випускають білий дим. Крім того, були помічені космічні кораблі сигароподібної форми. Вони з'являлися на небі лише на мить, а потім швидко і різко зникали.

Представники Центрального Розвідувального Управління повідомили, що ці непізнані об'єкти можуть бути балістичними ракетами або винищувачами. Вони можуть видавати сильний шум при подоланні звукового бар'єру.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

У вулкані кратеру на території Китайської Народної Республіки був знайдений металевий дископодібний предмет. Його висота досягає 1.2 метрів, а діаметр – 2 метрів.

ЦРУ також опублікувало всі деталі операції по пошуку снігової людини в горах Непалу. Уряду держави обіцяли нагороду в розмірі 5 тисяч рупій за взятого живим Йєті або за його фотографії. Стріляти в снігову людину категорично заборонено.

Багато експертів переконані, що більшість так званих наукових експедицій розвідувального управління виключно є прикриттям. Вони вважають, що насправді не було ніяких науковців, які шукали докази існування НЛО або Йеті. Були лише розвідники, які збирали інформацію про комуністичному Китаю.

Раніше портал "Знай.uа" писав: нічний монстр, справжнє чудовисько вселило жах на жителів маленького містечка, в поліції не встигають відповідати на дзвінки

Читайте також: відразу три НЛО помітили в туманності Оріона. Уфолог побачив у телескопі незрозумілий рух

Як повідомлялося, гуманоїди з Нібіру навідалися в США, в мережі з'явилося відео, від якого мурашки по шкірі