Еротичний гороскоп на 11 лютого ОВЕН

В цей день Овнам варто зменшити свій запал і зупинитися на досягнутій меті. Легкий еротичний масаж здасться набагато доречнішим, ніж ігри пані та раба. Будьте обережні з бажаннями.

Еротичний гороскоп на 11 лютого ТЕЛЕЦЬ

11 лютого Тельці виявляться сміливіше, ніж вони припускали. Тим не менш, не варто заходити надто далеко, особливо якщо це одне з перших побачень з майбутнім партнером.

Еротичний гороскоп на 11 лютого БЛИЗНЮКИ

В цей день Близнюкам напевно буде спати вкрай неспокійно, а, прокидаючись, вони будуть притискатися до другої половинки. Це збудить сильний сексуальний інтерес до вас.

Еротичний гороскоп на 11 лютого РАК

11 лютого Ракам варто зацікавитися культурою і поєднати корисне з приємним. В якості компенсації можете влаштувати сеанс невеликого стриптизу у роздягальні для коханого.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Еротичний гороскоп на 11 лютого ЛЕВ

В цей день зірки нагадують Левам про необхідність періодично змінювати стратегію і тактику ведення любовної гри. Для розігріву зателефонуйте партнеру посеред робочого дня.

Еротичний гороскоп на 11 лютого ДІВА

11 лютого ваш партнер буде відвертий з вами в ліжку. Його не можна буде дорікнути в симуляції. Він буде чинити так, як цього вимагатиме його душа.

Еротичний гороскоп на 11 лютого ТЕРЕЗИ

У цей день не варто пускати в хід важку артилерію. Чим м'якше, ласкавіше і легше будуть ваші інтимні ласки, тим більших висот задоволення під час сексу ви зможете досягти.

Еротичний гороскоп на 11 лютого СКОРПІОН

11 лютого у Скорпіонів очікується досить спокійний день. На любовному фронті буде тихо. Партнер вас порадує хоча б тим, що повернеться додому і не відразу засне після сексу.

Еротичний гороскоп на 11 лютого СТРІЛЕЦЬ

В цей день ваша система дасть збій, бажане так і не стане вашим. Так що вирішуйте самі, що краще: сувора дієта в очікуванні головної страви, чи завжди доступний фаст фуд.

Еротичний гороскоп на 11 лютого КОЗЕРІГ

11 лютого партнер подарує вам еротичну білизну, яке вам неодмінно сподобається. Щоб бути впевненим у своєму виборі, він може влаштувати вам допит на тему стилю. Не дивуйтеся і відповідайте чесно.

Еротичний гороскоп на 11 лютого ВОДОЛІЙ

В цей день у вас несподівано прокинеться сексуальний потяг до сторонньої людини. Цей хтось може виявитися випадковим попутником в автобусі, так і колегою по роботі.

Еротичний гороскоп на 11 лютого РИБИ

11 лютого зірки рекомендують слідувати інструкціям мудрих цінителів еротичних витребеньок – і тоді не тільки ваш день, але і день вашого партнера стане кращим за довгий час.