33 роки тому мешканка Великобританії на ім'я Дебра Годдард гуляла місцевою барахолкою, де помітила симпатичну золоту обручку. Жінка вирішила купити її, незважаючи на те, що вона була впевнена – "це звичайна скляшка". Господар прикраси просив за неї всього 10 фунтів і Дебра, із задоволенням її купила.

Так вона і лежала всі ці роки в шкатулці, поки в родині жінки не почалися реальні фінансові проблеми.

Як передає зарубіжне видання The Sun, Дебра, яка є співробітницею благодійної організації, вирішила допомогти матері, яка стала жертвою шахраїв, і продати дещо зі своїх старих речей.

Серед іншого вона виявила в комоді каблучку зі "скляшкою", куплене 33 роки тому.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

За неї жінка планувала виручити 750 фунтів, але коли принесла його ювелірові, з'ясувалося, що вартість дрібнички становить не менше 740 тисяч фунтів стерлінгів.

Замість скельця в оздобленні виявився справжній діамант у 26,27 карата. Всю ніч 55-річна жінка не спала і думала про те, як їй вчинити.

"Коли я пішла до ювеліра, він мало не зомлів і сказав: "Ти знаєш, що це? Це діамант". Я просиділа всю ніч, дивлячись на нього і думаючи, що робити", — розповіла вона.

Недовго думаючи, Дебра виставила каблучку в якості лота на аукціоні Sotheby’s. Після відрахувань усіх зборів і податків, вона отримала 470 тисяч фунтів. Дебра каже, що це карма, нагорода за всі втрати, які зазнала її родина.

Отримані гроші життя британки майже не змінили, вона як і раніше проживає в муніципальному будинку в західному передмісті Лондона. Але от свою маму, 72-річну Джун Бойл, Дебра балує і нічого для неї не шкодує.

"Моя мама зовсім нещодавно повернулася з Барбадосу, де відпочивала. Вона з'їздила в Лас-Вегас і побачила там Тома Джонса і Селін Діон! А ще вона купила собі шикарну шубу! Я ставлюся до грошей спокійно, але моя мама заслуговує винагороди, їй надто багато довелося пережити за останні роки", — говорить Дебра.

Жінка написала книгу про те, що з нею сталося, а також вирішила відкрити фірму, яка буде займатися пошуком і покупкою цінних речей на барахолках. І гроші, які будуть виручені від їх продажу витратить на благодійність.

Нагадаємо, чоловік замовив прикрасу з коштовностями в подарунок дружині і зірвав джекпот. Замість одного браслета він отримав 48 прикрас з дорогоцінними каменями. Дізнайтеся, як виглядає найщасливіша людина на Землі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", мешканка американського штату Джорджія Ліндсі Прейс (Lindsey Preiss) вирішила прибратися і випадково віддала в магазин вживаних речей старий кухоль сина, вона і не здогадувалася, що лежало всередині. І це була фатальна помилка.

Також "Знай.uа" писав, хлопця помилково запросили на парубоцький вечір, цей день він не забуде ніколи.