Користувачі Instagram запустили незвичайний флешмоб під назвою #дубакчеллендж. Він присвячений суворих зимових морозів. Його ініціювали жителі Сибіру. Температура повітря на цій території опустилася нижче мінус 30 градусів за Цельсієм. У деяких містах і округах до опустилася навіть до мінус 35 градусів.

Користувачі проводять цікавий експеримент – вони з розмахом розливають гарячу воду або окріп у повітря при такому морозі. З-за перепаду температур ця вода моментально перетворюється в сніг і пар. Це видовище виглядає дійсно приголомшливо.

Експеримент абсолютно безпечний. Жоден учасник не зможе постраждати. На нього не виллється ні крапельки окропу – це фізично неможливо, впадуть лише кілька сніжинок.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Цей процес нагадує справжнє диво, добру казку. Завдяки йому діти згадують, як це – бути дітьми. А малюки, звичайно ж, зачаровані цим чарівництвом.

Оригінальний і захоплюючий експеримент знімають на відео, роблять фотографії. Приголомшливими результатами користувачі діляться під хештегом #дубакчеллендж.

Флешмоб є яскравим доказом того, що навіть при дикому морозі в мінус 30 градусів за Цельсієм може статися щось неймовірне.

Переконайтеся в цьому самі:

"Знай.uа" вже писав: Twitter обговорюють дивний лайфхак, який захистить від морозу. Багатьох він веселить, а деяких навіть лякає

Читайте також: захоплюючий ефект Slow Mo: блогери зняли стрибки летючих риб в сповільненій зйомці

Нагадаємо: у Канаді на снігу намалювали гігантського ведмедя