Весілля – свято, яке вимагає певного дрес-коду від гостей. Американська наречена опублікувала пост, який ошелешив мережу. Свекруха вирішила шокувати невістку своїм витонченим вбранням і їй це вдалося.

Важливим негласним правилом для відвідування весілля є те, що на ній не можна з'являтися в білому платті. Такий колір має право надягати тільки наречена. Однак іноді підлі вчинки здійснюють самі близькі й самі того не усвідомлюють.

Одна майбутня наречена в люті від своєї свекрухи, яка пішла у неї за спиною і купила собі досить дивне вбрання. Наречена з Англії попросила у користувачів мережі підтримати її з-за неналежного наряду свекрухи на весілля. Сукню майбутньої родички розлютило дівчину.

Наречена анонімно опублікувала обурений пост у мережі і розмістила фотографію наряду свекрухи, щоб отримати підтримку від користувачів і переконатися у власній думці, що це насправді так жахливо, як може здатися на перший погляд.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

"будь Ласка, скажіть мені, що це правда повний кошмар, і я не роблю з мухи слона-занадто білої сукні", - зазначила дівчина в підписі до фото.

Наречена зазначає, що мати її обранця дуже образилася і прийшла в гнів, коли вони спробували допомогти їй вибрати наряд для майбутнього весілля. Вони запропонували їй на вибір 5 відповідних відтінків.

Однак свекруха не оцінила таку поява турботи і зазначила, що сама, без допомоги, купила прекрасне плаття на весілля і при цьому до церемонії відмовилася демонструвати його вигляд.

Наречена помітила наряд ненавмисно, коли менша сестричка судженого зробила в ньому фотографію. У кадрі було витончене плаття зі шлейфом ясних тонів і ледь помітним квітковим принтом.

"Таке відчуття, що я вас всіх ганьблю, і тому хтось повинен вибирати мені сукню, наче я дитина, – сказала мати чоловіка.

Користувачі мережі в коментарях під постом в Facebook рекомендують молодій жінці залишатися подалі від подібної родички.

Нагадаємо, 49-річна жінка знайшла любов всього життя і виходить заміж, але стійте, це ковдру. Жінка збирається заміж за пухова ковдра.

Як повідомляв Знай. ua, молодята наплювали на всі традиції і влаштували собі весілля мрії. Весілля цієї пари прославила їх в мережі.

Знай. ua писав, що кавказька весілля стала хітом мережі: викрадення нареченої закінчилося епічним подвійним падінням. У Владикавказі стався курйоз при традиційному обряді.