Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує у відвертому вбранні.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ани Чері, вона постала на огляд публіки в ніжному образі. Знімок був зроблений, мабуть, в її спальні, вона стоїть біля ліжка, на якому сидить величезний плюшевий ведмедик. Для фотосесії Ана Чері одягла сексуальну червону білизну, яка підкреслює її соковиті форми, в комплекті з якою йде підв'язка для панчіх. Волосся дівчини розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Ана Чері розповіла, що вже приготувалася до Дня святого Валентина. "Щасливого четверга закоханим! День святого Валентина не за горами! Порадуйте кого-небудь з особливим @loungeintimates", - написала модель. Шанувальники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом і красивими волоссям.

"Привіт, мої гарні валентинки", "Ви прекрасна жінка", "Мені сподобалось", "Справжня краса", "Ух ти, дуже красиво", "Досить мило", "Не дивно, що у плюшевого ведмедика така широка посмішка", "Ти мій Валентин", "Ана, ти виглядаєш приголомшливо чудово в червоній білизні", "Плюшевий ведмедик любить те, що бачить", "Ана, ти дуже красива жінка", "Це один щасливий ведмідь", "Що ти тільки що зробила з цим ведмедем? Подивися на цю посмішку на його обличчі", "Я люблю цю білизну", "Блін, дуже красиво", "Абсолютно чудова", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Популярні новини зараз

Абонентів "Київстар" поставлять перед вибором: це буде непросто

Українцям готують новий комунальний платіж: за що доведеться доплачувати з 1 червня

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що солодка Ана Чері роздяглася і чекає на День святого Валентина.