Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує у відвертому суцільному купальнику, сидячи на табуретці і розсунувши ноги. При цьому неозброєним оком видно, що зі стегнами і сідницями моделі щось не так. фолловери Ліндсі, звичайно ж, помітили це і повідомили їй в коментарях.

Зазначимо, що у підписі до фотографії Ліндсі Пелас зазначила фотографа, який зробив їй цю фотосесію. Для пікантної зйомки модель одягла дуже відкритий купальник на тоненьких бретельках, який ледь прикриває інтимні місця. Волосся Ліндсі зібране у високий хвіст, а на її обличчі щільний шар макіяжу.

Фанати зірки не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. Прихильницям дуже подобається доглянуте волосся Ліндсі, а хлопці в захваті від її значного бюста.

"Блискуча жінка. Я тебе дуже люблю!", "Щось не так, що це таке?", "Чудова королева краси", "Дуже жарко і так солодко", "Смачна Ліндсі", "Ви вивихнули стегно чи щось в цьому роді?", "Ти в порядку?", "Ліндсі, ти така гаряча", "Захоплююча краса", "Виглядає досить мило і досить гаряче", "Ви дуже красиві по своїй природі. Головне, щоб жінка була красивою", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що гаряча модель Playboy приміряла образ школярки з фільмів для дорослих.