Звірятко, що живе в одного хлопця з Санкт-Петербурга купається в променях слави, адже він справжня зірка YouTube.

Власник вихованця, зареєстрований в соцмережі під ім'ям Тімон Чавес, знімає короткі ролики про свого улюбленця і викладає їх на канал Тімка Сурикат, у якого за час існування назбиралося майже 5 мільйонів підписників.

Незвичайний вихованець живе у Чавеса вже більше року. Як хлопець розповів в одному зі своїх відео, суриката йому подарувала підписниця, незважаючи на те що дістати цих тварин вкрай складно.

Спочатку Тімон натішитися не міг своєму улюбленцю. Хлопець знімав милі відео з Тімкою у головній ролі. Він говорив, що сурикат не мітить територію, не пахне, вночі спить і дуже любить, коли йому чухають пузико.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Так наприклад, в одному з найперших відео підписники Тімона дізналися, як сплять маленькі хижаки.

На каналі також було відео про взаємодію суриката з іншими тваринами.

Все було добре, але потім господар незвичайного вихованця перестав викладати ролики, а пізніше і зовсім заявив, що нікому не радить приручати цих тварин. У нього були досить вагомі аргументи.

Так останній ролик Тімона вийшов далеко не таким прикольним, як всі попередні. У відео від 30 січня підписники дізналися, що звір тяжко захворів.

Господар розповів, що сурикати — дуже незграбні тварини, вони можуть грати на краю дивана зі своїм хвостом, а потім впасти на підлогу. І виглядає це, звичайно, кумедно, але наслідки падіння часом бувають страшними. У різний час бідний Тимко ламав лапки і вдарявся хребтом.

Через травми сурикат на деякий час втрачає здатність ходити. Також його доводиться замикати в клітці, адже тварині з забоями не можна бігати.

До всього іншого, у тваринки повинен бути особливий раціон, що містить величезну кількість вітамінів і кальцію. Також для засвоєння їжі їм потрібно ультрафіолет, якого в Росії недостатньо.

Правильне харчування, лікування, вітаміни - влітає в копієчку, так що перш, ніж завести суриката, потрібно сто разів подумати. Однак, незважаючи на всі труднощі, сам Тімон свого Тімку не покине.

Зазначимо, сурикати - маленькі хижаки, що мешкають в основному в саванах і на рівнинах. Втім, часом вони проживають і з людиною в будинках. Ці тварини добре приручаються. Наприклад, у Південній Африці їх тримають замість котів: вони ловлять мишей і змій.

Нагадаємо, кішка на прізвисько Порг стала страшенно популярною. На жаль, вона страждає рідкісним захворюванням, через яке її не можна розчісувати і чесати.

Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні тварини, як малі діти, які не завжди приносять в дім радість, іноді й розгардіяш.

Також "Знай.uа" писав, в США спостерігається справжній спалах захворювання сальмонелою через домашніх їжаків.