У Twitter користувачі почали обговорювати студентське життя. Запустився цілий тред з порадами по виживанню в вузі для тих, хто закінчує школу. Це також стало чудовим приводом поностальгувати людям, які вже отримали диплом про вищу освіту. І, звичайно ж, можливість для нинішніх студентів поділитися корисними лайфхаками.

Користувачка під ніком Доктор Далекий (@Gipotez4) на своєму акаунті поділилася безліччю цікавих фактів про студентське життя. Вона навчається в Санкт-Петербурзькому державному університеті телекомунікацій Бонч-Бруєвича. Дівчина розповіла про те, з ким варто дружити, як сподобатися викладачу, як зробити так, щоб тебе відрахували після першої ж сесії і про те, як скрасити дозвілля в стінах вузу. В тред всі обговорюють, як поступити в університет і не зганьбитися.

Про викладачів

Щоб успішно здати заліки та іспити, важливо не тільки добре вчитися, виконувати домашнє завдання, здавати лабораторні роботи і вчити квитки. Важливо сподобатися викладачам. А тред Доктора Далеко свідчить про те, що вони бувають різними, і до кожного з них потрібний індивідуальний підхід.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Про веселощі

Навчання в університеті – це не тільки лекції, семінари та виконання різних робіт. Це веселощі, яке запам'ятаються на багато років.

Лайфхаки у навчанні

Про студентське болю

Тред набрав близько 5000 лайків і більше 600 ретвітів. Але не всі з ним згодні. Особливо, студенти з інших вузів.

"Знай.иа" вже писав: в мережі користувачі обговорюють меми, присвячені їх іменами

Читайте також: користувачі смішно розшифровують відомі імена

Нагадаємо: користувачі діляться стереотипами, пов'язаними з їхніми професіями