37-річна вагітна герцогиня Сасекська Меган Маркл отримала велику підтримку і допомогу від піар-команди зірки тенісу Серени Вільямс.

Цю інформацію повідомили британські ЗМІ.

Меган Маркл і Серена Вільямс

За даними журналістів, Серена вирішила захистити близьку подругу і запропонувала Кенсингтонскому палацу допомогу своєї команди, побачивши зростаюче число жорстоких кепкувань і коментарів, націлених на Меган Маркл в соціальних мережах.

Інсайдер розповів наступне:

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

"Хейтери активно обговорюють конфлікт Меган і Кейт, а також загрожують екс-актрисі розправами. Серена Вільямс більше не могла залишатися осторонь і вирішила допомогти подрузі".

Нагадаємо, відома модель і співачка Кетрін Макфі вразила Instagram несподіваним знімком Меган Маркл. Зірка опублікувала архівну фотографію, на якій зображена з дружиною принца Гаррі Меган Маркл.

Лише за один день знімок набрав десятки тисяч лайків. Зовнішній вид Меган Маркл збентежив користувачів мережі. Багатьом було незвично бачити королівську особину з величезними губами, нафарбованими яскраво-червоною помадою. Макіяж майбутньої герцогині був настільки вульгарний, що спровокував безліч жартів. Підписників обурив не тільки колір помади Маркл, але і її помітна повнота.

Також відомо, що після того, як відома актриса Меган Маркл стала дружиною принца Гаррі, їй довелося видалити всі свої акаунти в соціальних мережах. Герцогиня Сасекська позбулася Instagram, Twitter і ще кількох блогів. Втім, журналісти і фанати досі знаходять старі записи Меган на просторах інтернету. Так, днями в мережі опублікували твіт Маркл, в якому вона поскаржилася на нелегкі шкільні роки. Виявляється, дружина принца Гаррі була справжнім ізгоєм, а причина всьому - незвичайний колір шкіри.

Раніше портал писав, в мережі з'явилася інформація про те, що герцогиня Меган Маркл насправді не вагітна і носить спеціальний накладний бондаж.

Як повідомляв портал "Знай.uа", принц Гаррі і Меган Маркл проігнорували день народження Кейт Міддлтон.

Також сестра Меган Маркл потрапила в поліцейський список небезпечних осіб у Скотленд-Ярді.