Хлопець на ім'я Зак вирішив додати на свій аккаунт в Tinder фотографію з мамою, щоб дівчата ще більше звали його на побачення. Публікація дійсно стала популярною і навіть потрапила в топ Reddit. Але користувачі звернули увагу зовсім не на хлопця.

Всім відомо, що в Tinder головне – це оригінальне біо. Воно вже забезпечує 50, а іноді навіть 80 відсотків успіху. Це вкотре довів і Зак, який проживає в США. Він міг би додати на свій аккаунт звичайну фотографію з Facebook. Наприклад, цю

Але вирішив зробити щось оригінальне, щоб виділитися з натовпу. Він не просто опублікував фото з мамою. Він опублікував фото з мамою, на якому вони в костюмах бутербродів з джемом. Звичайно ж, і напис на знімку він придумав оригінальною.

Після цього хлопець спокійно відповідав на метчі. Раптово в Instagram в директ почали приходити безліч повідомлень. Виявилося, він став справжньою зіркою на Reddit, сам того не підозрюючи. Якась дівчина запостила там його профіль.

Популярні новини зараз

Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Публікація набрала вже більше 50 тисяч апвотов. Серед коментаторів знайшлися милі дівчата, які з задоволенням підуть з Заком на побачення.

Але більшість компліментів користувачі залишили не хлопця, а його мамі.

Зака здивувала така увага до матері. Про неї намагалися дізнатися як можна більше. Але син вирішив нічого не розповідати. Він лише повідомив, що вона дуже щаслива в шлюбі, тому шансів ні в кого немає.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: чоловік врятував життя незнайомки, а через кілька років закохався в неї. Їх історія нагадує чарівну казку

Читайте також: у Twitter користувачі обговорюють меми, присвячені їх іменами. Більшість з них смішні і дивні, а деякі навіть лякають

Як повідомлялося, чоловік замовив подарунок для дружини і несподівано для самого себе зірвав куш