У Монреалі, Канада, хтось намалював на снігу величезного ведмедя. У нього є лапи, ніс, очі, рот і навіть пупок. Канадців зацікавив цей малюнок. Їх почало мучити питання: як його творцям вдалося зобразити пуп тварини? Вся справа в тому, що на снігу немає ніяких слідів.

Кейт Маккенна, журналістка канадського телеканалу CBC провела розслідування. Вона поділилася найпопулярнішими варіантами того, як пупок міг з'явитися.

Автор стрибнув у центр малюнка

Ця версія не може бути правдивою, адже ведмідь справді гігантський. Відстань від пупка ведмедя до краю тварини досягає приблизно двох метрів. Стрибнути взимку в об'ємній одязі на таку відстань досить складно. Сліди ковзання теж відсутні.

Використання дрона

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Автори малюнка могли кинути щось у центр малюнка з допомогою дрона. Навіть той самий сніжок. Але дрони навряд чи витримали такий мороз – у Канаді температура повітря опустилася до мінус 20 за Цельсієм.

Ямки з'явилися раніше ведмедя

Можливо, вони і надихнули авторів на створення малюнка. Але цей варіант не здається журналістці правдоподібним. В той день в Монреалі йшов сильний сніг, тому від ямок не залишилося б і сліду.

Сніжки

На фото помітно, що пупок ведмедя – це чотири ями, які розташовані поруч один з одним. Якщо це вони і є, то творець пупка повинен бути неймовірно влучним і акуратним.

Хокейна ключка

Її довжина становить приблизно півтора метра. Тому нею цілком можна дотягнутися до центру малюнка. До того ж, швидше за все, брови теж намалювали з допомогою подібного предмету.

Зрештою, журналістка все ж з'ясувала, як творці гігантського намальованого ведмедя зробили йому пупок, не залишивши навколо ніяких слідів. Вона знайшла достовірну версію.

Редакція зв'язалася з Валері Дюамель, яка протоптала в заметі величезного ведмедя.

Вона повідомила:

"Так, пупок – це 5 сніжків, які були кинуті в одне місце".

Дівчина не очікувала такого інтересу і уваги ЗМІ до свого малюнку.

Представники компанії-оператора каналу Лашин, якого на льоду створили ведмедя, нагадали, що взимку по ньому ходити заборонено.

"Знай.uа" вже писав про те, що чоловік очистив автомобіль від снігу власним сином

Нагадаємо: у Twitter обговорюють лайфхак, який допоможе врятуватися від морозу

Читайте також: як підготуватися до морозу і що робити при обмороженні