Досягти успіхів зможуть усі Знаки Зодіаку, якщо будуть впевнені в собі і відмовляться від негативних установок. Часом люди самі створюють собі проблеми, відмовляючись розуміти вольові рішення і керувати своїм життям.

Несподіванки можуть трапитись у будь-який день тижня, тому до них краще бути готовими. У таро-прогнозі на тиждень з 4 по 10 лютого представники Знаків Зодіаку знайдуть корисну інформацію і завдяки їй зможуть заздалегідь спланувати справи, інформує Ukr.Media.

Прогнози, виконані з допомогою таро «Наслідків», є найточнішими, тому рік від року набирають популярність. Класичний розклад трьох карт відображає розвиток подій на найближче майбутнє. Старші Аркани, з допомогою яких виконаний таро-прогноз, підкажуть, які неприємності або позитивні події можуть відбутися, проте представники Знаків Зодіаку повинні пам'ятати про те, що все залежатиме від прийнятих рішень.

Овен

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

«Імператриця» говорить про життєву силу, яка допоможе Овнам на початку тижня взятися за роботу. З цього Аркану настає розв'язка, коли Овни зможуть зрозуміти, що їм приготувала доля, і прийняти рішення щодо майбутнього. Карта також вказує на позитивні зміни в особистому житті.

Аркан «Маг» - карта наполегливості і лідерства. По ній Овни зможуть контролювати обставини і підпорядковувати їх собі. У середині тижня варто повірити у свої здібності, щоб впоратися з необхідними справами.

«Помірність» говорить про необхідність дотримуватися золотої середини у всьому. Овнам не варто сподіватися на те, що вони зможуть знайти швидке вирішення проблеми, але активна робота, спрямована на благополуччя, принесе свої плоди в майбутньому. З цього Аркану позбавлення від зайвих емоцій допоможе відновити життєві сили і впоратися з будь-якими труднощами.

Телець

«Імператор» у розкладі для Тельців вказує на необхідність слідувати логіці і відмовитися від сильних емоцій. Позитивний Аркан говорить про успіх, якщо Тельці зможуть проявити кращі риси характеру, візьмуть кермо правління в свої руки і відмовляться йти чужою дорогою.

«Імператриця» говорить про захоплюючі пригоди або про нові справи, які принесуть не тільки задоволення, але і гарну винагороду. Все, за що візьмуться Тельці в середині тижня, принесе успіх, важливо лише вірити в свої сили і не відступати перед тимчасовими труднощами.

По карті «Відлюдник» будь-які проблеми відходять на другий план, а життя ніби стає на паузу. В такий період з'являється можливість розібратися з нагальними питаннями, знайти вихід з важкої ситуації. «Пустельник» в розкладі - прекрасна можливість зробити роботу над помилками.

Близнюки

Карта «Сонце» говорить про життєлюбність і радості, не затьмареною нічим, і віщує оновлення, коли можна з легкістю подолати помилки і почати шлях до успіху без зволікання. По цій карті Близнюки на початку тижня зможуть відпочити або ж з новими силами взятися за грандіозні проекти.

«Суд» обіцяє звільнення від турбот і людей, які заважають розвиватися і насолоджуватися життям. По цій карті виходить позбутися сорому і боязні зробити перший крок назустріч своїй мрії, так не схожою на нав'язані стереотипи оточення

«Диявол» випадає в розкладі, щоб звернути увагу на сформовану ситуацію. Ближче до вихідних Близнюкам доведеться вступити в боротьбу за власне благополуччя, яке неможливо без вольових рішень і відмови від застарілих ідей. З цього Аркану важливо дотримуватися обережності і приймати рішення, спираючись на логіку, а не на миттєві бажання.

Рак

«Іерофант» уособлює собою вічні цінності, які не піддаються сумніву. Для Раків ця карта буде позитивною, якщо вони зможуть визначитись з життєвими планами і будуть чесними передусім перед собою. По цій карті на перший план виходять гарні вчинки, міцна дружба і взаємодопомога, заснована не на користь, а на бажання підставити своє плече у скрутну хвилину.

«Луна», наче прожектор, висвітлює проблемні ситуації, відвертатися від яких не має сенсу. Тим, хто впорається з внутрішніми протиріччями і страхами, вдасться вирішити усі складні питання і почати шлях до щасливого життя.

«Верховна жриця» говорить про інтуїції і передчуття, які в кінці тижня допоможуть Ракам знайти вірний вихід із ситуації. З цього Аркану важливо чинити так, як підказує серце, навіть якщо оточення не приймає таких рішень. Сприятливі зміни можливі, якщо Раки зможуть жити «своєю головою» і перестануть дотримуватися нав'язаних стереотипів.

Лев

Початок тижня для Левів буде складним. По карті «Диявол» їм належить позбутися стереотипного мислення, яке заважає втілювати в життя найсміливіші плани і розвиватися в потрібному напрямку. Аркан на глибинному рівні зачіпає темні сторони особистості, які часом стають каменем спотикання для розвитку.

«Помірність» закликає Львів відмовитися від поспіху, щоб з успіхом завершити всі необхідні справи. З цього Аркану душевна рівновага і відповідальність будуть кращими супутниками благополучного життя.

«Імператор» - карта активності і напору. Вона вказує на необхідність мобілізувати сили для рішучого ривка. Левам варто доводити справи до кінця, щоб не повертатися до них у майбутньому і не витрачати дорогоцінний час даремно.

Діва

Головна порада карти «Імператор» - пошук істини. Дівам варто прислухатися до внутрішнього голосу, а також зрозуміти, чи варта поставлена мета витрачених на неї зусиль. На початку тижня по цьому Аркану Дівам доведеться вибрати напрям, щоб йти до своєї мети без зволікань.

По сьомому Аркану «Колісниця» відбувається ривок вперед, прорив в намічених справах і позбавлення від труднощів. Діви зможуть наблизитися до тріумфу, однак для цього їм важливо не переоцінити себе і позбавитися від зайвої самовпевненості.

«Верховна жриця» вказує на необхідність прислухатися до себе, щоб зрозуміти, який шлях варто обрати. З цього Аркану Дівам варто зайняти позицію спостерігача і зробити ривок до мети в потрібний момент.

Ваги

На початку тижня карта «Маг» вказує Вагам на розвиток. Карта обіцяє успіх в будь-якому напрямку, якщо проявити свідомість і активність. Зважені рішення і відсутність поспіху допоможуть втілити у життя найсміливіші мрії, а також завершити справи, відкладені раніше.

«Вежа» - це новий етап життя, який потрібно перейти «тут і зараз». Аркан символізує звільнення від труднощів лише в тому випадку, якщо Терези зможуть прийняти зміни, що увірвалися в їх життя, і не будуть чинити їм опір.

«Повішений» говорить про непросту ситуацію, в яку Ваги можуть потрапити через самовпевненість і переоцінку своїх можливостей. В середині цього тижня їм належить вирішити, які з планів не вдасться втілити в життя, і відмовитися від них на користь реальних цілей.

Скорпіон

По карті «Імператор» Скорпіонам на початку тижня варто проявити наполегливість і завзятість, але при цьому реально оцінювати свої сили і не намагатися прийти до мети обманним шляхом. Ризиковані та необдумані кроки приведуть в глухий кут, а значить, важливо слідувати доводам логіки і не шукати швидкої наживи.

«Сила» говорить про готовність до боротьби і оптимістичний настрій. Аркан вказує на те, що Скорпіонам важливо навчитися приборкувати згубні емоції, замінюючи агресію любов'ю і чеснотою.

«Верховна жриця» говорить про необхідність прислухатися до інтуїції, щоб виключити промахи і неприємності. Завдяки шостому відчуттю Скорпіони зможуть вчасно відмовитися від нечесних угод, уникнути неприємностей, пов'язаних з обманом і зрадою.

Стрілець

Аркан «Зірка» вказує на те, що Стрільці на початку тижня будуть займатися справами, результати яких з'являться у віддаленому майбутньому, але вже зараз прийняті рішення мають бути виваженими. Від того, який шлях оберуть Стрільці, залежить їх добробут надалі.

По карті «Сила» для успіху потрібна відвага, а також прийняття зважених рішень. Аркан вказує на можливість позбутися від усіх труднощів, якщо Стрільці зможуть повірити в те, що вони здатні на більше.

«Імператриця» обіцяє прекрасні вихідні, під час яких з'явиться можливість відновити життєву енергію. Стрільцям варто приділити увагу своїм потребам, відпочити після напруженого тижня і зайнятися тим, що піднімає настрій і позбавляє від нервозності.

Козеріг

По карті «Маг» виявлені якості лідера, наполегливість і завзятість допоможуть наблизитися до поставленої мети і навіть виконати найзаповітніші бажання. Козерогам не варто відкладати важливи справи, щоб потім не шкодувати про втрачені можливості.

Аркан «Смерть» вважається негативною картою, однак цей Аркан вказує на необхідність відновлення й переродження. З цього Аркану відбувається «відмирання» минулого, а в житті з'являються нові цілі, досягти яких можна лише в тому випадку, якщо перестати зациклюватися на минулому.

«Імператриця» закликає Козерогів зосередитися на своїх бажаннях і втілити ті з них, що зроблять їх щасливими. Вибравши вірний напрям, можна досягти чудових результатів, а значить, варто довіритися інтуїції і перестати залежати від чужої думки.

Водолій

Аркан «Повішений» обіцяє Водоліям труднощі на початку тижня, якщо вони будуть халатно ставитися до своїх обов'язків. Нові успіхи будуть можливі лише в тому випадку, якщо Водолії будуть контролювати всі процеси і відмовляться перекладати обов'язки на чужі плечі.

«Смерть» символізує оновлення, завдяки якому Водолії зможуть завершити черговий етап життєвого шляху і без суєти перейти до нових обов'язків. До будь-якої ситуації важливо ставитися з розумінням, і якщо доля дає шанс поставити крапку в справах, його потрібно використати.

«Іерофант» вказує на можливість вирішити складні питання, якщо залишити гординю і перестати жити минулими досягненнями. З цього Аркану поспіх може привести до плачевних результатів, а значить, Водоліям важливо бути впевненими в тому, що вони роблять.

Риби

По карті «Верховна жриця» на початку тижня Риби зможуть розв'язати безліч спірних питань, якщо прислухаються до внутрішнього голосу. Аркан обіцяє успіх, але для його досягнення важливо вичікувати і діяти дуже обережно. Поспіх може сильно віддалити від мети і завести в глухий кут.

Аркан «Суд» вказує на те, що Рибам не варто зациклюватися на негативному досвіді і треба винести уроки з раніше скоєних помилок. Завдяки такій позиції в майбутньому вдасться уникнути схожих проблем і не витрачати час на їх рішення.

«Маг» говорить про те, що будь-які заплановані справи можна завершити з успіхом, якщо тверезо оцінювати свої сили і діяти чесно. Зобов'язання, які повинні виконати Риби, будуть їм під силу, якщо «викластися по повній».

Нагадаємо, яким знакам Зодіаку потрібно потурбуатися про здоров'я в 2019 .

Як повідомляв Знай. ua, 4 січня на когось зі знаків Зодіаку чекає великий сюрприз.

Також Знай. ua писав, що відомий астролог передбачив кінець світу в "проклятий" дня: у нас залишилося мало часу.