Багато хто вважає, що коли тобі за 40 скинути зайву вагу практично неможливо і навіть небезпечно для життя. Так що навіть не намагаються робити якісь дії. Однак ця жінка на своєму прикладі довела, що скинути зайве не складно, якщо ти дійсно цього хочеш.

47-річна Марні Бенні з австралійського Мельбурна за 11 місяців схудла на 70 кілограмів. Жінка розповідає, що швидко скинути вагу їй допомогли тренування, правильне харчування і підтримка близьких.

Як розповідає Бенні, близько двох років щотижня витрачала приблизно 450 австралійських доларів (8,9 тисяч гривень) на тиждень на доставку додому фастфуду, фіш-енд-чіпс, китайської локшини і газованої води без цукру.

Жінка зізнається, що ненавиділа себе за такий спосіб життя, але могла справлятися з негативними емоціями тільки за допомогою солодощів і смаженого.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

"Я пропускала сніданок і обід, і, коли приходила додому, замовляла їжу з ресторанів і об'їдалася. Диван, багато шоколаду, солодкого і смаженого – так можна описати моє старе "я", - розповідає Марні. – Тоді я ненавиділа абсолютно все в собі. Я ніколи не тренувалася і знаходила безліч виправдань, щоб нікуди не ходити".

Бенні кілька разів починала ходити в тренажерний зал на пілатес і записувалася в табори для схуднення, але після пари занять кидала тренування.

Змінила спосіб життя 47-річна Марні тільки після походу до лікаря, який розповів їй про високий ризик інфаркту, інсульту і діабету. Медик порадив жінці виконувати прості фізичні вправи, щоб привести себе в форму і поліпшити загальний стан здоров'я.

Будучи переповненою рішучістю, жінка відправилася в спортзал. Там вона почала тренуватися під керівництвом персонального тренера Джеймса Харріса. Нове життя для Марні почалася в 2015 році, і вона була важкою.

"Я не могла сама розв'язати шнурки на своїх черевиках, тому сиділа в залі і чекала на свою подругу, щоб вона мені допомогла. Джеймс побачив мене і зрозумів, в чому справа. Не кажучи ні слова, він просто допоміг мені справитися зі шнурками. Він робив так протягом двох місяців, до тих пір, поки я нарешті не змогла зробити це сама. І це було для мене дуже важливо. Подібні дрібниці підтримали мене", - згадує Марні.

За 11 місяців 138-кілограмової австралійці вдалося скинути 70 кілограмів. Незабаром вона змогла подолати перший марафон.

Всім тим, хто бажає схуднути, Бенні радить захотіти цього дуже сильно і заручитися підтримкою близьких. Жінка заявила, що стала набагато щасливіше і знайшла любов до себе.

"Ви повинні самі хотіти змін, ви не можете зробити це для когось іншого, крім себе, - говорить Бенні. – Також важливо отримувати підтримку, не має значення, з якого вона прийде джерела. Тому що обов'язково настануть часи, коли залишатися на правильному шляху буде дуже важко, і тоді врятує тільки підтримка".

Нагадаємо, 28-річна Лексі Рід схудла на 140 кілограмів, через різку втрату ваги набула кілограми обвислої шкіри.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина перекроїла тіло через цькування у шкільні роки, результат справді шокує.

Також "Знай.uа" писав, 33-річна вихователька, вагою 176 кілограм, серйозно злякалася смерті.