Популярний артист студії "Квартал 95" Володимир Зеленський у період передвиборної компанії на своїй сторінці в Facebook показав надихаюче відео з ранкової пробіжки.

Коротенький і мотивуючий ролик кандидат у президенти України підписав лаконічно і ясно - "Підйом!!!!!!!". Зеленський біжить біля берега Чорного моря в Одесі і закликає українців займатися спортом.

"Доброго ранку, Одесо! Стежка здоров'я і море...Де ще море взимку побачиш? Класна у нас країна! Прокидайтеся, пора тренуватися". говорить Володимир Зеленський

Багато користувачів Facebook були ошелешені таким відео. Люди не можуть зрозуміти, як у Зеленського ще вистачає часу на пробіжку. Деякі в коментарях розділили любов кандидата в президенти України до Одеси.

"Все встигає!) красень!)))"

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Море, Одеса....
Вовка, так тримати!!!!!
Успіху тобі!!!"

"Люблю Одесу! (((", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, що студія "Квартал 95" у новому випуску програми "Чисто News" вперше пожартувала над кандидатом в президенти Володимиром Зеленським.

Відомо, що ролик кварталівців вийшов під назвою "Хитрий план Зеленського. Вакарчук все-таки-так? Батл Порошенко і Тимошенко", в якому ведучі Валерій Жидков та Євген Кошовий різко пройшлися жартами про керівника студії.

Наголошується, що таким чином вони обговорювали подачу документів в ЦВК Володимиром Зеленським.

"Зеленський дійсно подав документ в день свого народження. Хитрий план. Так? Нормальна людина відмовить імениннику. Кандидату Зеленському крім документів довелося надати десяток фотографій з автографом і зробити кілька селфі з членами Центральної виборчої комісії", - зазначив Євген Кошовий.

Як повідомляв "Знай.uа", поки інші готуються до виборів, Зеленський весело проводить час.

Також "Знай.uа" писав, що Зеленський звернувся до українців.

Володимир Зеленський вийшов на перше місце в президентському рейтингу