Житель Америки на ім'я Девон Браун зірвав джекпот в моментальній лотереї. Він став щасливим володарем приголомшливої суми – 1 мільйона доларів. Про це на офіційному сайті повідомила лотерея штату Теннесі.

Девон розповів, що це сталося прямо на його день народження. Перед святковою вечіркою він заїхав на заправку в містечку Харріман. У магазинчику хлопець придбав лотерейний квиток. Звичайно, в глибині душі він сподівався, що квиток виявиться щасливим, але він і мріяти не міг про таке неймовірною виграші.

Браун поділився своїми враженнями:

"Я подивився на квиток сто разів. Я все ще вважаю, що це сон наяву".

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Хлопець дуже переживав з приводу того, що сталося. Він розповів, що не спав всю ніч, перед тим, як відправитися за виграшем у штаб-квартиру компанії, яка проводить лотерею. Разом з ним поїхали батько і двоюрідний брат, щоб його підтримати.

Переможець лотереї збирається інвестувати значну частину суми. Він не збирається кидати свою роботу в компанії по боротьбі з шкідниками. Звичайно ж, частину виграшу він витратить на себе і свою сім'ю, виконавши давні мрії.

Миттєва лотерея

У США моментальні або скретч лотереї проводять набагато частіше, ніж тиражні. Вони не передбачають заповнення карток, вибір чисел і очікування підсумкового виграшу. Завдання учасника – стерти захисної поле за допомогою монетки і моментально дізнатися суму виграшу. Найчастіше головні призи у таких лотереях досягають максимум кількох сотень тисяч доларів.

Дэвону неймовірно пощастило, адже виграш досягає мільйона в дуже рідкісних випадках. Сума рекордного джекпота в історії США становила 1.6 мільярдів доларів. Він був розіграний в Powerball у січні 2016 року. Приз був розділений між трьома учасниками. Щасливі квитки вони придбали в Каліфорнії, Теннесі і Флориді.

"Знай.uа" вже писав: подружжя жодного разу за 9 років не програло в лотерею

А також: двоє українців виграли в лотерею шалені гроші

Нагадаємо: математичний геній виграв у лотерею 14 разів