Пенсіонер Сід Сондерс зі Східного Сассекса любить влаштовувати собі тривалі прогулянки і частенько бере з собою фотоапарат, щоб зафіксувати красиві місця.

Одного разу він гуляв по одному з англійських заповідників і натрапив на шматок бетону, який стирчав із землі. Це здалося йому дивним, адже кругом ліс і немає ніяких споруд. Про це пише Bored Panda.

Сід підійшов ближче і зрозумів, що перед ним надгробний камінь і, судячи за станом і кількістю моху, дуже старий. Чоловік спочатку подумав, що це звичайний шматок бетону, але коли придивився, виявив, що на предметі щось написано.

На ньому проглядались літери, але було складно зрозуміти, що ж там було написано, і хто спочиває на цьому місці. Чоловіка дуже зацікавив цей камінь.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Пенсіонер повернувся туди на наступний день, очистив його від усього моху і бруду і виявив, що воно призначене не для людини, побачене здивувало чоловіка. Завершивши очищення, англієць виявив, що на цьому місці в 19-му столітті був похований кролик. Хтось 130 років тому поховав там свого улюбленого кролика!

Це виявився надгробок з вигравіруваним повідомленням і датою. Знаходився вын далеко в лісі.

Напис свідчить, що ця плита поставлена в пам'ять про маленького улюбленого кролика на прызвисько Дюки (Duchie), який народився у серпні 1869 року, а помер в грудні 1882 року.

Ці тварини зазвичай живуть максимум до 10 років, а то й менше, а цей дожив до 13-ти, тому пенсіонер впевнений, що про тварину дуже добре дбали, він був справжнім членом сім'ї.

І швидше за все він належав якійсь заможній родині, адже у той час не кожен міг дозволити собі замовити надгробний камінь для домашнього улюбленця.

Пенсіонер з Британії був дуже радий такій незвичайный знахідцы і, можливо, в майбутньому ще порадує нас новими відкриттями.

Нагадаємо, дівчина показала незвичайні предмети, знайдені на пляжі, з яких вона створює прикраси. За словами дівчини, найцінніша знахідка – це 200-річна неушкоджена пляшка Maraschino часів Австро-Угорської імперії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 50-річний любитель дикої природи фотограф Гері Фокс, йшов до Води Лейта в Единбурзі, сподіваючись сфотографувати рідкісних зимуючих птахів зимородків, коли його погляд привернув незвичайний звір.

Також "Знай.uа" писав, хлопець заглянув у будку і був шокований – його чекав справжній сюрприз. Крім собаки з цуценятами, в будці виявилася ще і кішку. І не одну, а з маленькими чарівними кошенятами.