З того моменту, як в Міннесоті пропав 10-річний сенбернар, пройшло два з половиною тижні. Був сильний холод, і собака могла загинути від морозу.

Засновниця групи порятунку тварин по імені Девіс не втрачала надію, що собака виявиться сильнішою і не загине.

Сенбернар був однією з чотирьохсот собак, яких врятували на початку січня. Собаці пощастило – їй швидко знайшли родину. Однак перед тим, як вона знайшла новий будинок, трапилося страшне.

Люди взяли собаку і привезли до себе. Коли її витягали на повідку з машини, літня леді злякалася хрускоту криги і втекла.

Популярні новини зараз

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Девіс співпрацювала з командою добровольців, які займаються пошуками зниклих собак, щоб повернути тварину додому. Пошукові загони раз за разом поверталися з порожніми руками, але пошуки все одно тривали.

Йшов день за днем. Надія на порятунок згасала, коли температура опустилася до десяти градусів морозу.

Але в понеділок Девіс надійшов дзвінок, якого вона так чекала!


З'ясувалося, що чоловік з онуками, прогулюючись по лісі, зауважив пса, прив'язаного до дерева. Але все виявилося простіше: собака просто зачепилася повідцем за гілку, коли вона бігала між деревами.

На місце події відразу ж приїхала Девіс з колегою Джулі. Вони обрізали ремінець та визволили тварину.


Сенбернара посадили в машину і закрили за нею двері. В той момент рятувальники відчули величезну полегкість - нарешті, собака знову була в безпеці! Вона вижила, і це було справжнє диво.

Девіс каже, що така сильна воля до життя у собаки з'явилася через те, що вона прожила в сараї десять років до того, як її врятували.

Після «пригоди» у лісі літній пес трохи заспокоївся і знову готовий до турботи і тепла від людей. Під час пошуків собаки, одна із тих, хто допомагала відшукати пропажу буквально закохалася в неї. І коли її знайшли, вона була готова взяти тварину до себе.

Коли жінка приїхала за старенькою і познайомилася з нею, вона була захваті від зустрічі! Їй явно сподобалася її нова господиня.

Нагадаємо, Цар звірів невдало пожартував над сонною подругою: левиця показала, хто господар

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Жінка знайшла загублене цуценя під час марафону. Більшу частину дистанції вона пробігла з ним під пахвою

Також Знай.ua" писав про те, що Вас атакує зграя собак: як врятуватися