Ті, хто дивився серіал "Чорне дзеркало", пам'ятають епізод першого сезону – "Національний гімн", де прем'єр-міністр виявляється в шоковій ситуації, коли принцеса Сюзанна, улюблениця народу, виявляється викраденою. Преса стурбована тим, як реагувати на таку божевільну історію, але їх спонукають до дій соціальні мережі.

Звичайно, в нашій історії все не так жорстко, але шокує також сильно.

Мешканка Перу збентежила журналістів, які робили репортаж про наслідки повені. Жінка давала інтерв'ю в прямому ефірі і під час цього вирішила погодувати грудьми порося. Про це повідомляє Metro.

На відео журналістка намагається дізнатися у місцевих жителів, як вони змогли пережити затяжні дощі та повінь. У неї запитали про умови погоди, адже всі сільські підприємства в той період страждали від злив та повеней.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Продавщиця свиней стала розповідати, що через природні лиха вони покинули будинок, так що поросятам тепер доводиться жити в коробці.

Жінка спокійно розповідала про погоду, тримаючи на руках порося, але в один момент, не припиняючи розмову, вона несподівано задерла футболку і стала годувати грудьми маленьке порося.

Операторові довелося швидко відвести свою камеру в сторону, так як все відбувалося в прямому ефірі.

Збентежена журналістка спочатку навіть не змогла прокоментувати побачене, а потім сказала, що, можливо, таким вчинком жінка показала стан сільського господарства в Перу.

Судячи з виразу облич присутніх, побачене шокувало не тільки американських журналістів, але й місцевих жителів, які прийшли подивитися, як їх односельчанка буде давати інтерв'ю.

Інтерв'ю швидко закінчили, але досі так і не з'ясували, чому жінці знадобилося годувати грудьми порося.

Дивіться відео з кадрами курйозного інтерв'ю, під час якого жінка нагодувала грудьми порося:

Нагадаємо, 29-річна Мартіна Біг прославилася на всю Європу три роки тому, коли перетворила себе в живу Барбі з вісімнадцятим розміром грудей. Але і цього їй здалося мало. Після того, як телеканали збайдужіли до неї і перестали кликати на ток-шоу, Мартіна придумала новий трюк: вона вирішила стати чорношкірою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 61-річна наречена планує пошити весільну сукню з волосся померлої матері.

Також "Знай.uа" писав, для 71-річної жінки похорон сина закінчилися власним весіллям. На церемонії вона зустріла 17-річного хлопця, якому запала в душу.