Людська душа має дві сторони – світлу і темну, ангела і демона. Вони обидві потрібні для врівноваження балансу між добрими намірами і злими. Душа-демон допомагає людині боротися з труднощами, долати прикрощі та мириться з втратами. Душа-ангел вчить любові і добру.

Але є обрані люди з ангельською душею, які роблять світ світлим і добрим.

Астрологи визначають залежність характеру людини від небесних світил, і те, яка душа буде у людини, народженої під тим чи іншим знаком Зодіаку. Вони називають лише три представника з душею доброго Ангела.

Терези

Цей знак наділений по-ангельски чистою душею. Їм властиво розуміти і брати на свої плечі чужі проблеми, як свої власні. У житті їх чекає багато злетів і падінь, але вони завжди переймаються людським горем і пропонують свою допомогу. І якщо буде потрібна їхня участь, вони залишать свої справи і відмовляться від звичного життя, якщо їх про це попросять. Причому роблять це вони безкорисливо, часом навіть для незнайомих людей. Їх здатність швидко розбиратися в ситуаціях поза всяким сумнівом, тому добробут людей вони ставлять понад усе.



Ще ці представники наділені даром тонко відчувати красу. Їхнє вміння помічати красу там, де її ніхто не бачить, робить їх особливими, відмінними від інших людей. До того ж, вони здатні самі створювати красу і вселяти в неї гармонію. Вони вміють створювати душевний настрій і лікувати розбиті серця, вселяючи в них віру в кращі часи. Ці люди володіють справжнім ангельським терпінням, і їхнім близьким дуже пощастило, що вони знаходяться поруч з ними. Вони намагаються завжди бути врівноваженими і спокійними, тому їх дуже важко вивести з душевного комфорту.

Популярні новини зараз

Все одно мають прибути до ТЦК, термін – до 16 червня: знятих з обліку приголомшили новиною

"Резерв+" не замінить: адвокат пояснив нюанси застосунку

Українці можуть звільнити себе від щомісячної сплати за доставку газу: що потрібно зробити

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Показати ще



Водолії

Вони наділені мудрістю і спокоєм. У них справжнє велике серце, якого немає ні у кого. У ньому завжди знайдеться місце для радості і болю. Їх по праву можна вважати лікарями людських душ, тому вони частіше за інших займаються благодійністю і борються за людські права. І всі ці їхні благі наміри стають причиною того, що у них немає часу створити власну сім'ю. Але у них і немає часу жити своїм життям, адже вони постійно прагнуть когось рятувати або виручати. Але навіть якщо їм не потрібно буде когось рятувати, то вони все одно знайдуть тих, хто потребуватиме допомоги. І робити це Водолії будуть з великим задоволенням.

У них настільки велика самовіддача, що здається, їхня витривалість на межі і вони скоро здадуться. Але це думка оманлива. Запас їхньої життєвої енергії настільки великий, що їм знадобиться небагато часу для її відновлення, і вони знову готові вирушати на допомогу. Також вони наділені не лише мудрістю, але і прекрасною інтуїції. Вони можуть тонко відчувати, в якій стороні знаходиться стежка до успіху, а де кут, за який слід повернути, щоб уникнути неприємностей. А на всі труднощі вони дивляться з філософської точки зору, що дає їм можливість берегти здоров'я і не витрачати свою енергетику. І до таких мудрих і раціональних людей тягнуться і приходять за порадою.

Риби

Їхня інтуїція має широкий розмах. Вони здатні володіти таємними знаннями і бачити те, що іншим недоступно. З них виходять прекрасні ясновидці або провісники. Вони лікують людські душі, наставляють їх на істинний шлях і підштовхують до вірного рішення. Також вони чудові провідники у власну душу, допомагають людям знайти сенс життя і зрозуміти їхнє справжнє призначення. Для деяких людей, які наважилися на останній крок, ці представники є справжніми ангелами-охоронцями.



Вони прекрасні творці всього вишуканого і справжнього. Своєю інтуїцією вони настільки віртуозно користуються, що вона їм допомагає творити божественні шедеври, дістаючи геніальні ідеї з самої душі. І щоб Рии не почали створювати, все у них виходить ідеально. І на все це у них йде сила-силенна сил і енергії, хоча їхні ресурси не безмежні. Але у них є ще здатність швидко самовідновлюватися. І роблять це вони на підсвідомому рівні, відключаючсьи від зовнішнього світу і перезавантажуючись на новий лад.

Нагадаємо, астрологи назвали 5 найсильніших жіночих знаків Зодіаку - їм самі зірки дали неймовірну енергетику для звершень.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи назвали знаки Зодіаку, які кардинально змінять своє життя у 2019.

Також Знай.ua писав, які знаки Зодіаку подарують вам щастя.