Хлопець вирішив повторити трюк з відомого шоу "Диваки". Його учасник Стів-О в одному з епізодів проковтнув рибку, а потім виплюнув її живою і неушкодженою. Компанію друзів з Нідерландів надихнула ця сцена і вони вирішили спробувати зробити так само. Правда, випльовувати риб вони не збиралися.

Про це розповіли вчені з Роттердама.

Друзям прийшла така божевільна ідея в голову під час вечірки, коли вони були вже під дією алкоголю і наркотиків. Почалося все відмінно: хлопці виловили з акваріума золотих рибок і проковтнули їх, запивши пивом. Коли маленькі золоті рибки закінчилися, в акваріумі залишився лише золотистий сомик, довжина якого сягала 5 сантиметрів.

Він був досить великим, тому спочатку ніхто не насмілювався його проковтнути. Але потім один сміливець все-таки знайшовся. Під крики "Велика риба! Велика риба!" 28-річний хлопець спробував проковтнути сома.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Перша спроба виявилася невдалою, але хлопець не збирався здаватися. Він спробував ще. Хлопець запив рибку пивом, але вона раптово постала у нього поперек горла в прямому сенсі цього слова. Він спробував її виплюнути і навіть викликав блювотний рефлекс, але у нього нічого не вийшло.

З його горла пішла кров. Але друзі подумали, що ще трохи пива, меду або хоча морозива допоможуть. На жаль, хлопцям довелося їхати в лікарню. Спочатку хлопець навіть не міг пояснити, що з ним сталося, потім сказав про те, що йому важко ковтати. Лікарі зробили рентген і виявили на ньому чіткі обриси рибки.

Медики витягли сома з горла пацієнта. Йому прописали антибіотики. Через 2 тижні біль пройшла, його здоров'ю нічого не загрожує. А ось рибку врятувати не вдалося. Її останки зберігаються в музеї природної історії в Роттердамі.

Таким чином вчені хочуть попередити всіх про те, що ковтати живих рибок не варто, а особливо, сомів. Адже історія цього хлопця могла закінчиться плачевно. Соми досить небезпечні. Вони вміють захищатися і виживають в несприятливих умовах. До того ж, за їхніми плавцями заховані шипи. І коли їм щось загрожує, ці шипи приймають іншу форму, що нагадує метальну зірочку. Але навіть над безневинними рибками не варто знущатися. А вже тим більше не треба ковтати їх.

"Знай.uа" вже писав: дівчина знайшла в носі обручку, яку втратила 12 років тому

Читайте також: лікарі дістали з носа дівчинки незвичайного паразита

Нагадаємо: жінка кілька днів провела в ув'язненні без води і їжі, її врятував випадок