24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для фотосесії дівчина одягла яскраво-зелену сукню з дуже глибоким вирізом в зоні декольте, так що її груди ледь не вивалюються з наряду. Під цим платтям не видно білизни, до того ж воно коротеньке. Волосся Альони зібране у хвіст, а на її обличчі дуже яскравий макіяж. Дівчина фотографує себе в дзеркало на телефон.

У підписі до фотографії Альона Омович розповіла, що збирається розвантажити свій гардероб. "Я тут подумую створити сторінку, де разгружу свій гардероб. Вам це було б цікаво? Сукня @keycouture". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла. Треба сказати, що багато з прихильниць Альони зацікавлені в покупці її речей.

"Дуже цікаво", "Думаєш існують ще дівчата з такими параметрами?", "Цікаво, на багатьох налізуть твої речі?", "Люди готові витрачати свій особистий час, розглядаючи шмотки сторонніх людей і обговорюючи це. Дно ще не пробите", "Розвантажити гардероб – продати непотрібні речі", "Альона, тобі цей колір дуже підходить! Шикарно!", "Хотілося б подивитися дуже", - пишуть в коментарях до фото Омович.

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.