Двадцятисемирічна мексиканська модель Ape Poxac по шляху на зйомку вирішила провести своєрідний перформанс. У черзі за бензином (в Мексиці в кінці 2018 року трапився паливна криза, через якого водіям доводиться шикуватися в чергу перед заправками) модель вирішила роздягнутися догола, таким чином висловивши свій протест з приводу терпимості до насильства над жінками.

В очікуванні своєї порції бензину Арі просто вийшла з машини і скинула плащ, під яким виявилося зовсім голе модельне тіло. На щастя для мужчкіх сальних поглядів, в машині виявився фотограф, який влаштував для моделі ню-фотосесію. Пізніше знімки були викладені в його Instagram. Про те, що трапилося повідомило видання "Daily Mail".

«Я чувствовалa одночасно повну свободу і спокій: ніхто мене не чіпає, нічого мені нічого не говорить. Люди були байдужі, хоча, звичайно, дивилися здивовано », - розповіла про пережите модель.

Однак в Інтернеті її фотосесію не оцінили. «Я отримала коментарі від жінок, які погрожували мене вбити, - заявила Арі британському виданню. - Вони нападали на мене і хто засуджував мене, не слухаючи мене, не дивлячись новин і нічого про мене не знаючи! ».

Популярні новини зараз

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

«Дивно, що в XXI-му столітті оголене людське тіло викликає більше суперечок, протиріч і тривоги, ніж насильство, яке відбувається в нашому житті кожен день» - прокоментувала модель.

І дійсно, дивно - оголене жіноче тіло в мережі викликає набагато більшу бурю емоцій, ніж щоденні повідомлення про згвалтування, вбивства і побиття жінок по всьому світу. Іноді здається, що набагато більше уваги до себе можна залучити, що не померши від рук маніяка-гвалтівника, а просто виклавши в свій Instagram кілька оголених фото.

Нагадуємо, що також "Знай.ua" писав про те, що Венесуела у 2018 році стала країною, яка відправила на міжнародні конкурси краси найбільшу кількістю гарних учасниць.

Також портал "Знай.ua" писав про те, як українська Кім Кардашьян зігріває зимові соціальні мережі своїми спокусливими фотографіями.

Ще "Знай.ua" писав про те, як одна з найбільш високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret, південноафриканська красуня Кендіс Свейнпол, яка нещодавно відсвяткувала свій 30-й день народження, часто радує шанувальників відвертими фото в своєму Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе тіло у відвертій фотосесії.