Відома українська співачка Тетяна Решетняк більш відома, як TAYANNA розповіла, як намагалась потрапити у Віа Гру.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, співачка розповіла, що навіть ходила на кастинг, проте на той момент до гурту взяли Світлану Лободу.

"Я навіть ходила на кастинг. Але там взяли Світлану Лободу", - зізналася TAYANNA.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася з райських Мальдів і тут же дала перший концерт в Москві.

Так, на виступі артистки побували Алла Пугачова і Максим Галкін, залишивши дуже позитивний пост і виклавши спільне фото. Світлана вирішила не залишатися в боргу і висловила своє захоплення Аллою Пугачовою.

"Мені дуже складно підібрати слова, щоб висловити і захват і гордість і величезну подяку бачити на своєму концерті ЛЮДИНУ АРТИСТА ЖІНКУ, рівних якій немає і ніколи не буде. Алла Борисівна, @alla_orfey спасибі ВАМ за розуміння, за теплоту і щирість, - зазначила Лобода.

Крім того варто відзначити, що 20 січня, відшуміла грандіозна прем'єра шоу "Голос країни 9". Перший ефір набрав неабиякого резонансу серед глядачів. Зокрема, глядачі помітили іскру, яка пробігла між зірковими тренерами – Dan Balan і Тіною Кароль.

Dan Balan є номінантом на премію "Греммі", зізнався, що його приваблюють не лише новий досвід у талант-шоу або змагання. Не менше вразила його поп-діва Тіна Кароль, яка є його колегою по суддівському кріслу.

Під час першого "сліпого прослуховування" артист не стримував своєї симпатії. За його словами, Тіна Кароль підкорила його своєю щирістю.

"Коли я підійшов до Тіни, моя душа здригнулася. Перший погляд, і в голову приходить пісня "Ах, яка жінка!" Я дивуюся кожен раз, скільки гармонії в тобі, наче ти створена, щоб дарувати людям якесь тепло, щирість, мотивацію. Я дуже радий, що ти є в цьому проекті і поруч зі мною", - зізнався Dan Balan.

Нагадаємо, Оля Фреймут приміряла образ фатальної жінки, фанати пригадали їй все.

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак заінтригувала прихильників гарячими танцями.

Також "Знай.ua" писав, що космічна Брежнєва похвалилася фото без макіяжу.

Караоке на колесах: TAYANNA заспівала хіти Rihanna, KAZKA і Макса Барських