24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографії, на яких з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для рекламної фотосесії дівчина приміряла кілька курток, проте увагу привертають зовсім не вони, а те, що під ними. Альона Омович сфотографована на засніженій вулиці, при цьому на ній тоненькі білі лосини і коротенький білий топ, під яким немає бюстгальтера. Таким чином фолловери моделі можуть розглянути пірсинг, який просвічується на сосках. Волосся дівчини розпущене, а на її обличчі щільний шар макіяжу.

У підписі до своїх фотографій Альона Омович рекламує парки і пропонує шанувальникам вибрати, яке фото їм подобається більше. "Дівчатка, яка 1/2/3? Допоможіть вибрати. А ці круті парки можна придбати в магазині @nissa_exclusive. Великий розпродаж, встигни замовити адже кількість обмежена", - написала модель.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нові фото на сторінці Альони. Багатьом сподобалися знімки, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла. "Яка різниця, яке фото, адже ти прекрасна на всіх", "Ти супер", "Схожа на штучну ляльку", "Всі круті, важко визначитися. Але 2 все-таки більше подобається", "Суперові фотки взимку у тебе!", "Хотілося б ближче роздивитися ваш пірсинг", - пишуть в коментарях до фото Омович.

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Популярні новини зараз

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.