Дівчина на ім'я Рейчел веде досить незвичайний і оригінальний аккаунт в Instagram. Вона часто викладає фотографії з подорожей, прогулянок у величних горах. В усьому цьому є одна родзинка – на знімках дівчина абсолютно гола. І виглядає це зовсім не вульгарно. Це допомагає їй відчути себе більш впевненою в собі, а також надихає її передплатників.

Рейчел розповіла, що все почалося після розставання з хлопцем. Тоді вона вирішила спробувати багато всього нового, вона з цікавістю поринала у все невідоме. Вона завжди вела активний спосіб життя: займалася фітнесом, ходила в походи, брала участь в гонках.

Одного разу дівчина вирішила всьому говорити "так", і її життя круто змінилося. Тепер прогулянки природи голяка – важлива частина життя австралійки. Звичайно ж, їй доводиться бути неймовірно обережною і не забувати про павуків і змій.

В 2016 році Рейчел кинув хлопець, за якого вона збиралася вийти заміж. Молоді люди зустрічалися 6 років і планували найближчим часом одружитися. Звичайно, після розриву дівчині довелося нелегко. Але вона вирішила, що н в жодному разі не можна розкисати і лити сльози і не варто мстити. Це відмінна можливість відірватися по повній і насолодитися усіма принадами життя.

Слоган наступного року після розриву пройшов по слоганом "так!" Рейчел спробувала величезну кількість нових речей. Саме тоді вона почала вирушати на прогулянки голяка. З ідеєю допоміг її друг:

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"У 2017 році ми з моїм другом Марком йшли по відокремленій мальовничій стежці в горах. Він був попереду. Коли я його наздогнала, то побачила, що він повністю голий. Марк подивився на мене і сказав: Ну давай, а ти чого чекаєш? І я теж все з себе знала. І мені це страшенно сподобалося".

Тепер австралійка регулярно відправляється на природу голяка. Судячи з фотографій, вона дійсно отримує від цього задоволення.

Дівчина кайфує від життя, і насолоджується приголомшливими видами і справжньою свободою.

Голяка вона гуляє в горах, і купається в річках.

Ці прогулянки змінили саму Рейчел:

"Найбільше в цьому всьому мені подобається відчуття повної свободи і близькості до природи. Звичайно, спочатку страшно вийти у великий світ абсолютно голою. Але як тільки ви подолаєте страх цей, все стане набагато краще. Я стала набагато сильнішою, впевненішою в собі, і мені набагато комфортніше знаходитися з самою собою".

Австралійка подумала, що і інші люди повинні відчути себе так само. Вона приєдналися до руху Get Naked, Australia, яке мотивує людей зближуватися з природою голяка і просуває бодипозитив. Дізнавшись про це рух, одна туристка з Голландії вирушила в подорож абсолютно голою.

Рейчел знайшла однодумців і часто відправляється на прогулянки разом з ними. Ці люди, як і вона, відчувають себе оновленими.

"Знай.uа" писав: після укусу павука дівчина зрозуміла, що більше не може бути веганом

А також про "дівчину у червоному купальнику", яка більше всього на світі хотіла потрапити в Австралію

Нагадаємо: що подарувати мандрівникові