Дивний випадок стався з одним хлопцем. У нього є кохана дівчина, але пропозицію робити він не збирався ще, як мінімум, півтора року. Тим не менш, його планам не призначено було збутися, при цьому всьому провиною стало сильне снодійне, яке поширене в США і Європі під різними торговельними назвами. Дія препарату може бути настільки сильною, що нерідкі випадки, коли у людей після прийому можуть початися галюцинації.

Як це бувало і раніше, хлопець взяв одну таблетку, але бажаного результату не відчув, після чого прийняв рішення випити ще парочку. Після цього він відключився і подумав, що все-таки заснув, але все виявилося трохи інакше – він не тільки не заснув, але також здійснив неймовірний і доленосний вчинок.

Коли дія снодійного закінчилася, він прийшов до тями і виявив серйозні зміни у своєму житті. Зокрема, у його подруги на руці красувалася обручка, а статус хлопця в соціальній мережі був оновлений на «заручений». За час його відключки знайомі та друзі встигли наклацати 150 лайків.

Кільце виявилося у нього під рукою випадково - хлопець постійно купує і продає щось на сайті оголошень. і «непроста прикраса» була куплена напередодні з метою вигідно перепродати. Але не все склалося за планом: пропозицію зроблено, а забирати свої слова назад, природно, вчинок, який не прикрасить чоловіка.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Коментатори поста про цю дивну побочку все ж радіють за такий результат справи. Люди пишуть, що бажання одружитися, швидше за все, було щирим, раз любитель снодійного зробив це фактично в несвідомому стані. Але з ліками порадили зав'язати. З'ясувалося, що не тільки однулюдину даний медикамент змушує чудити.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що австралійські вчені з'ясували, які риси характеру чоловіків найбільше приваблюють прекрасну половину людства.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Twitter запустили новий цікавий флешмоб, в якому користувачі жартують про стереотипи, які пов'язані з їх професійною діяльністю.

Також "Знай.uа" писав, що особа президента Російської Федерації з'явилося на упаковках презервативів у Франції.