24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу фанатів фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографії, на яких з'явилася у відвертому образі і спокусливій позі. Дівчина рекламує плюшеву курточку і лосини, у що і одягнена. Все це білого кольору, також на ній короткий білий топ. На першому фото Альона постала в неприродній позі, зігнувшись і випнувши зад, вона не дивиться в камеру і стоїть до неї боком.

На другій фотографії Омович позує вже передом до камери, але все одно згинається. Її волосся розпущене і спадає на плечі, а на обличчі щільний шар макіяжу. Геолокація до знімків свідчить про те, що вони були зроблені в київському ТРЦ Gulliver. У підписі до фото модель рекламує свої обновки, а також пропонує шанувальникам вибрати, яка з фотографій їм подобається більше.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її силіконової краси. "Така красуня", "На відео дупи взагалі немає, а на фото щось з'являється", "Так всім пох*й та чи ця", "Згадав відео, де жінка в білих легінсах тверкала і обіср*лась", "Анорексичка", "Невже ти думаєш, що це красиво? У мене на тебе навіть не встав би", "Жаба, що в тебе з губами?", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

агадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.