Британка Лів Конлон, яка не закінчила школу, тому що дражнили однолітки, заснувала власний бізнес і розбагатіла. Дівчина зізналася, що була успішною ученицею, але пішла зі школи перед випускним класом, так як однокласники постійно знущалися над нею.

"Я завжди була кращою у класі, тому однокласники і не злюбили мене. Коли я вчилася у школі, я завжди хотіла піти, я ніколи не хотіла бути там. Я просто хотіла бути відповідальною за своє власне життя", - каже дівчина.

Перші спроби розпочати свій бізнес Лів зробила ще в 13 років. Тоді вона замовляла речі з Китаю і продавала їх у Мережі за більш високу ціну. Вже в такому юному віці вона змогла отримати дохід – 5 тисяч фунтів стерлінгів.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

"Я з дитинства знала, що хочу мати свій бізнес, тому що не люблю жити за чиїмись вказівками. Вік грав проти мене. Люди сумнівалися в моїх здібностях до тих пір, поки я не стала більш успішною і не заробила репутацію", — цитує Лів Daily Mail.

Потім Лів заснувала власну компанію, яка надає послуги дизайнера меблів в приміщеннях. За рік підприємство обставляє меблями більше 300 будинків. На шотландку працюють десять осіб, в їх числі 52-річна мати та її 22-річний брат Конлон.

Ідея створення компанії, яка займається облаштуванням житла, яке виставлено на продаж, прийшла до Конлон в той час, коли її мама довгий час не могла продати квартиру. Винахідлива дочка обставила приміщення меблями і аксесуарами і вже через три дні знайшовся покупець.

За перший рік прибуток компанії Лів склала 30 тисяч фунтів (більше одного мільйона гривень), а за другий – зросла до мільйона фунтів (36,2 мільйона гривень). На зароблені гроші дівчина купила однокімнатну квартиру і зробила там ремонт.

Бізнесвумен зізнається, що за перші замовлення вона майже не отримувала прибутку: всі гроші йшли на купівлю меблів і предметів декору. Потім вона почала активно вести акаунти в соціальних мережах, що допомогло знайти нових клієнтів.

В інтерв'ю виданню The Mirror Лів стверджує, що працює шість або сім днів на тиждень, її робочий день триває 18 годин. Дівчина не ходить на вечірки і мало спілкується з однолітками, але не переживає через це. Їй би хотілося стати прикладом для інших молодих людей і довести, що стати успішним можна і без вступу в інститут.

Нагадаємо, 28-річна Лексі Рід схудла на 140 кілограмів, через різку втрату ваги набула кілограми обвислої шкіри.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина перекроїла тіло через цькування у шкільні роки, результат справді шокує.

Також "Знай.uа" писав, 33-річна вихователька, вагою 176 кілограм, серйозно злякалася смерті.