Гороскоп на тиждень ОВЕН

На цьому тижні зовнішні обставини не дадуть повністю проявити себе. Ближче до вихідних навіть можливі конфлікти з начальством, якщо не уникати поспішних і імпульсивних рішень.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні відхід у світ фантазій не найкраща стратегія. Далекі поїздки та вигідні пропозиції стануть реальністю для тих, хто сам буде наближати своє щасливе майбутнє.

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні зірки не дадуть вам заспокоїтися на досягнутій меті. Талант переконання відкриє нові можливості. І хоча очікується чимало труднощів, їх точно вдасться подолати.

Гороскоп на тиждень РАК

На цьому тижні ваш ритм життя стане більш спокійним. Також вас можуть відвідати сумніви в правильності обраного шляху. Зірки допоможуть тим, хто зважився на зміни на краще.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

На цьому тижні на вас чекають приємні сюрпризи. Настав час показати свої організаційні здібності, і не варто відкладати все на потім. Сильна підтримка вам буде забезпечена.

Гороскоп на тиждень ДІВА

На цьому тижні щось змінити буде не у вашій владі. Негативні емоції можуть створити ряд проблем, зокрема на роботі. Не рекомендується вирушати в далекі ділові поїздки.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

На цьому тижні зірки сприяють наведенню порядку в будинку. Завдяки тактовності вдасться зберегти здоров'я близьких людей. Не витрачайте час даремно на шляху до заповітної мрії.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

На цьому тижні внутрішній голос підкаже вам, в яку сторону потрібно рухатися. У прагненні зробити світ краще слід пам'ятати про те, що хтось може і не погодитися з вами.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні астрологи радять уникати спілкування з агресивно налаштованими людьми. Незважаючи на перешкоди, професійні навички допоможуть піднятися по кар'єрних сходах.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

На цьому тижні ви відчуєте почуття незадоволеності як собою, так і оточенням. Тому дії і реакція на них будуть знаходитися в безкомпромісній суперечності.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

На цьому тижні вам так і не вдасться зрозуміти сенс того, що відбувається, тому і перспективи постануть у неправильному світлі. Вихідні сприятливі для налагодження спілкування з близькими.

Гороскоп на тиждень РИБИ

На цьому тижні рекомендується прослідкувати залежність попередніх невдач від поспішних рішень. Допомога в завершенні багатьох запланованих справ прийде у вигляді знаків на шляху.