Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковськи, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як зазвичай продемонструвала в мережі свої спокусливі знімки. Американська модель Емілі Ратаковськи стала зіркою соціальних мереж завдяки своїй ідеальній фігурі, яку вона часто демонструє шанувальникам. Ратаковськи продовжує ділитися з шанувальниками фотографіями своїх принад, які і приносять їй шалену популярність.

Так, в цей раз дівчина показала спокусливі фото, на яких позує у відвертому вбранні під час прогулянки. Для виходу в люди Емілі одягла білу сукню-сорочку з дуже відкритим декольте. Наряд оголює не тільки груди моделі без ліфчика, а ще й стрункі ноги. Ратаковськи крокує в темряві по сходах в бежевих босоніжках. Вона доповнила свій образ чорною сумочкою і величезними сережками. Волосся дівчини зібране в акуратну зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж.

Емілі Ратаковськи не підписала свою фотографію і не залишила геолокацію до фото, так що шанувальникам залишається тільки здогадуватися, де воно було зроблено. Фанати не пройшли повз і почали засипати дівчину компліментами в коментарях. Багатьом її фото дуже сподобались, деякі вважають, що дівчині варто бути скромніше, а інші говорять, що вона занадто худа і їй варто більше їсти.

"Схоже, що комусь потрібен бюстгальтер", "Емілі, хороша фотографія, і ти така красива", "А що з грудьми?", "Мадам, ваша принада вилітає. Як ніби за межами зони комфорту", "Ох, люблю ці форми", "Не комільфо", "Твої цицьки виглядають як милі бешкетники", "Навіщо їй одяг?", "Я люблю тебе", "Фантастичний погляд", - пишуть в коментарях до фото Ратаковськи.

Нагадаємо, Емілі Ратаковськи пограла принадами перед дзеркалом.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковськи з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковськи засвітити труси.