Еротичний гороскоп на 20 січня ОВЕН

В цей день Овнам варто бути особливо уважними і обережними. Не виключені помилки щодо істинної сутності людей, які обдарували вас своєю увагою.

Еротичний гороскоп на 20 січня ТЕЛЕЦЬ

В цей день вашому інтимному партнеру буде складно відповісти на питання, які ви задасте як словесно, так і сексуальними діями. Однак він докладе всі зусилля.

Еротичний гороскоп на 20 січня БЛИЗНЮКИ

В цей день вам захочеться побачити поруч із собою в ліжку абсолютно незнайому людину. Задовольняти бажання чи ні – вирішувати вам, проте пам'ятайте, що це секс всього на один раз.

Еротичний гороскоп на 20 січня РАК

Зірки пророкують, що до вас буде важкий день. Вам будуть розповідати про необхідність розширювати горизонти еротичного буття. Деякі варіанти вас можуть зацікавити.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Еротичний гороскоп на 20 січня ЛЕВ

В цей день Левам не варто розлучатися зі стихією води, щоб бути на висоті в любовних справах. Заплануйте день так, щоб неодмінно зайнятися сексом де-небудь біля води.

Еротичний гороскоп на 20 січня ДІВА

20 січня Дівам сподобаються галасливі і веселі хлопці. Вашому постійному партнеру доведеться неабияк попітніти, щоб вигадати, як вас розважити, розвеселити і збудити цієї ночі.

Еротичний гороскоп на 20 січня ТЕРЕЗИ

В цей день Терезам під час сексу доведеться закликати на допомогу проникливість та інтуїцію, щоб розгадати справжні бажання партнера. Він може маскувати свої еротичні мрії.

Еротичний гороскоп на 20 січня СКОРПІОН

20 січня ваші слова будуть мати чарівну силу. Похваливши зачіску людини, не маючи на увазі нічого зайвого, ви тим самим розбудите в ньому пекуче сексуальне бажання.

Еротичний гороскоп на 20 січня СТРІЛЕЦЬ

В цей день ви можете відчувати ревнощі. Якщо спробувати сприймати це з гумором, то виявиться, що ревнощі можуть позитивно позначитися на вашому сексуальному тонусі.

Еротичний гороскоп на 20 січня КОЗЕРІГ

Зірки радять у неділю сказати партнерові «ні». Тоді, ви перетворитеся для нього на вершину гори Олімп, яку він жадає підкорити. Він зробить все, щоб вас завоювати.

Еротичний гороскоп на 20 січня ВОДОЛІЙ

В цей день кохання у вас буде з музикою. Можете підготувати відповідний настрою супровід. Також ви можете попросити кохану людину підспівати під час процесу.

Еротичний гороскоп на 20 січня РИБИ

20 січня вашому партнерові буде важко віддаватися з вами інтимним пестощам протягом довгого періоду часу, тому він постарається зробити все максимально швидко і впевнено.