6-річний хлопчик на ім'я Цзян Хунци народився в південно-західній частині Китаю. Він виріс в перукарні своїх батьків, розташованої в провінції Сыучань. З самого дитинства він спостерігав за цікавою роботою своїх мами і тата і вивчав її особливості. З 4-х років хлопчик почав самостійно стригти.

У свої 6 років він володіє дивовижними навичками. Його талант і вміння вражають і заворожують. У мережі з'явилися відеозаписи, на яких продемонстровано майстерність юного перукаря. На одному з роликів Цзян професійно зрізає кінчики волосся клієнтки і рівняє їх з допомогою електричної бритви. Потім майстер робить дівчині карколомну укладання.

На іншому ролику він робить дівчині приголомшливу завивку за допомогою плойки.

Він працює з волоссям і інструментами вправно і професійно. Варто відзначити, що сам Хуанци виглядає неймовірно стильно і сучасно.

Одного разу батькам хлопчика прийшло в голову знімати на відео його роботу і ділитися роликами в мережі. Вони завантажили ролик в додаток Kuaishou. Аккаунт маленького перукаря вже завоював любов 1.5 мільйона передплатників. Щасливі батьки дуже пишаються своїм сином.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Сім'я Хунци володіє бізнесом вже більше 6 років. Малюк бере участь у роботі салону з двох років. Спочатку йому допомагали дорослі, але тепер юний стиліст самостійно справляється зі своїми обов'язками.

У коментарях користувачі захоплюються не тільки хлопчиком, але і його батьками. Вони просять дати пораду, який допоможе навчитися правильно виховувати дітей. Багато обурювалися і скаржилися на синів і дочок, яких цікавлять лише гаджети.

Таке виховання, вміння, навички і талант Хуанци зробили його самим популярним і самим юними працівником у цій сфері. Його майстерність справді вразять.

"Знай.uа" вже писав: 12-річний хлопчик, що зображає дівчинку, заробив на будинок і став зіркою Instagram

А також: у Мексиці народилася дитина з божественною міткою на лобі

Нагадаємо: дівчина заробила більше 2000 доларів незвичайними знімками