Перед кожною дівчиною стоїть нелегке завдання - вибір ідеальної зачіски. Така непроста задача стоїть і перед дівчатами з круглою формою обличчя. Багато красунь вважають свою кругленьку форму обличчя суцільним недоліком, і думають, що сучасні стрижки їм не підійдуть. Але це зовсім немає так!

Імениті стилісти і перукарі-модельєри стверджують, що для даної форми обличчя можна підібрати ефектну, жіночну і красиву стрижку, яка підкреслить всі достоїнства і приховає недоліки.

Кругла форма обличчя дуже характерна для слов’янок. Від інших її відрізняє кілька важливих нюансів, зокрема, те, що ширина щік дорівнює ширині скул. Підборіддя і таких жінок кругле, а лоб досить широкий і різниця між його шириною і висотою невелика.

Багато власниці круглих осіб впевнені, що короткі стрижки їм зовсім не підходять. Одак вдало підібрана модель бездоганно підкреслить м’якість і округлість форм. Стилісти пропонують відразу кілька моделей.

Каре

Популярні новини зараз

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Показати ще

Його варіації можуть бути різними: класичне каре, подовжене, асиметричне, з чубчиком. Його також можна по-різному вкласти - легкі хвилі чи ідеально рівне однаково гарно підкреслить усю красу жінки.

Каскадні стрижки

Каскад і драбинка на довге волосся виглядають просто чудово! Першу пасмо потрібно стригти трохи нижче підборіддя. Що стосується укладання, кінці завивають всередину, щоб приховати круглі щоки.

Піксі

Піксі — ще один популярний і вдалий варіант, виконаний в хлоп’ячому стилі. Особливу увагу приділіть оформлення потилиці – він повинен бути пишним і високим. І останній нюанс – чубчик. Не робіть його рівним, а зупиніть вибір на рваному і бічному.

Нагадаємо, астрологи назвали найкращі зачіски для кожного знаку Зодіаку: беремо приклад зі знаменитостей.

Як повідомляв раніше Знай.ua, історики розповіли, що допомагало модницям минулих століть підтримувати красу та гігієну.

Також Знай.ua писав, що розкрито секрети краси імператриці Сіссі, яка носила дивовижні зачіски та мала дуже довге волосся.