24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася у відвертому образі і спокусливій позі. Дівчина рекламує "джентельменський набір" і нижню білизну – в ній вона і позує. На ній синій комплект, який складається з коротенького топа і трусів із завищеною талією.

Альона стоїть на колінах і сфотографована як би зверху, таким чином оголюються її груди, які ледь не вивалюються з топіка. В одній руці Омович тримає коробку з чоловічим подарунком, який рекламує, а другою упирається у підлогу, вона млосно дивиться в камеру. Її волосся розпущене і зачесане назад, а на обличчі щільний шар макіяжу.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її силіконової краси. Проте, майже всі помітили невелику деталь на нозі дівчини – багато прийшли до висновку, що у Альони 4 пальці.

"Чому 4 пальці на нозі?", "У неї що, 4 пальці на нозі?", "Чому у тебе 4 пальці на нозі?", "На мій погляд такий подарунок для тих, хто не хоче морочитися або для тих, у кого проблеми з фантазією", "Це ж треба себе так фотошопити, щоб ненароком палець урізати", "Ха ха, а пластику пальців забула зробити?", "Чому ти постійно на колінах фоткаєшся?", "Скільки можна писати про 4 пальця? Ви що, не бачите, що там палець на пальці?", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

Нагадаємо, українська Кардашьян роздяглася на морозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.