Житель Іллінойсу Ерік Каталано талановитий майстер тату, проте чоловік встигає дуже багато речей: виховує двох дітей, катається на мотоциклі, займається дайвінгом, але найбільше часу присвячує своєму головному заняттю — набиванню тату.

Чого тільки Ерік людям не набиває. І сценку з "Ріка і Морті" на передпліччі, і троянду на всю сідницю, і око на руці.

Популярні новини зараз

Все одно мають прибути до ТЦК, термін – до 16 червня: знятих з обліку приголомшили новиною

Ні чим не погидують: в ухилянтів-боржників відбиратимуть останнє, в тому числі і особисті речі

Електроенергія подорожчає вже наприкінці травня: українців приголомшили новими цінами

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Показати ще

Найбільше Еріку подобається працювати в реалізмі, і недавно він перевершив в цьому сам себе. Він набив клієнту тату, яке помітиш далеко не відразу.

Татуювання, набите Каталано, виявилося настільки реалістичним, що не всі люди відразу побачили його на руці клієнта. Сам татуювальник говорить, що набиває такі малюнки безкоштовно, тому що мета його - допомогти людям, які і так настраждалися.

Якщо ви спробували відшукати тату на руці і не змогли, ось вам фото до і після поруч.

Майстер набив людині з ампутованими фалангами пальців нігті, та так, що їх важко відрізнити від справжніх. Природно, що знімок його роботи менше ніж за добу вийшов в топ Reddit.

"Я спочатку подумав, що це фотки ДО і ПІСЛЯ трагедії, а це виявляється обидва фото ПІСЛЯ! Супер маскування від докучливих, цікавих очей і жалісливих язиків"; "Я так довго тупив. Я вважав, що нігті зафарбовані, і все думав, як це він так зробив, що їх зовсім не видно на першій картинці…"; "Головне, самому не забути і не спробувати підстригти нігті".

Як написав сам Каталано у себе на facebook, він був здивований такою кількістю уваги, і розповів, що вже не вперше допомагає людям з ампутованими кінцівками або молочними залозами.

"Ось це день… більше 200 тисяч шерів і мільйони переглядів… Я не роблю це заради лайків в соцмережах, тому що люди з ампутацією або раком грудей і так вже багато через що пройшли. Коли вони приходять до мене, я навіть з них грошей взяти не можу. Бог нагородив мене здатністю це робити, і мені нескладно, тому героєм я себе не відчуваю. Бажаю, щоб кожен був дуже гарний у своїй справі".

До всього іншого, після того як тату-майстер прославився в інтернеті, до нього надійшла неймовірна кількість прохань зробити подібні татуювання, але майстер написав, що зробити їх всім безкоштовно не має можливості.

Але, щоб не брати з людей грошей, він запустив краудфандингову кампанію на GoFundMe. За 14 годин 42 людини встигли зібрати трохи більше тисячі доларів.

Нагадаємо, 67-річний чоловік зробив татуювання на всьому тілі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчені розробили тату, які попереджають про сонячні опіки.

Також "Знай.uа" писав, Луїза Фернанда з центральної Колумбії захворіла після того, як через татуювання в її організм потрапила інфекція.