Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в спокусливому вбранні.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ани Чері, вона постала на огляд публіки в сміливому образі. Для фотосесії модель одягла білу мереживну білизну з пояском для панчох, яка ледь прикриває інтимні місця на її тілі. При цьому відверте вбрання підкреслює соковиту фігуру дівчини. Вона стоїть у спокусливій позі і дивиться в камеру.

Волосся Ани Чері розпущене і спадає на плечі таким чином, що злегка прикриває майже голі груди. На обличчі моделі яскравий макіяж і грайливий вираз. У підписі до фотографії модель написала: "Відзначте любителів нижньої білизни! У @fashionnova є такі милі комплекти". Шанувальники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно обговорювати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом і красивими волоссям.

"Вона прекрасна", "Ненаситна!", "Ти дуже гарна, і я люблю тебе", "Добре виглядає", "Красива жінка", "Красиво роздягнена", "Така чарівна", "Ви красиві і чуттєві", "Досить спекотно і заманливо", "Моя прекрасна леді", "Добре виглядаєш, Ана Чері", "Люблю цей комплект білизни", "Ти найкрасивіша, я люблю тебе", "Чудове вбрання", "Неймовірно прекрасна і дивна, чудова фотографія", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Ани Чері.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.