Студія "Квартал 95" випустила новий пародійний відеоролик в стилі знаменитого телешоу "Розсміши коміка" під назвою "Розсміши президента" де Володимир Зеленський сидячи в журі сміється над нарізкою передвиборних обіцянок таких політиків як Петро Порошенко, Юлія Тимошенко та Віталій Кличко.

Гумористична Студія "Квартал 95"

Відео вийшло 16 січня на офіційному акаунті в Instagram. Зеленський сидячи на місці ведучого шоу сміється над обіцянками які давали в різні часи знамениті українські політики.

Гумористична Студія "Квартал 95"

У коментарях українці підтримали автора відео і Володимира Зеленського в його політичній ініціативи брати участь на президентських виборах в Україні 31 березня 2019 року.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Дивіться: Розсміши президента

Нагадаємо, популярний актор "Кварталу 95" Олександр Пікалов виступив перед українцями із заявою, яка стосується чуток про організації політичних акцій та мітингів з боку команди Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", в український прокат нещодавно вийшов 10-й за рахунком проект студії "Квартал 95" - романтична комедія "Я, ти, він, вона".

Також "Знай.ua" писав, народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Олексій Гончаренко нещодавно з'явився в костюмі клоуна у прямому ефірі одного з телеканалів.