Багато людей думають, що робити добрі справи можуть лише мільйонери і заможні люди. Насправді, це зовсім не так. Ви зможете переконатися в цьому на прикладі сім'ї.

47-річний чоловік на ім'я Шейн МакДэникл поділився приголомшливими знімками на своїй сторінці в Facebook. Він розповів, що разом зі своїми улюбленими синами вони нарубали і заготовили 80 машин дров. Їх мета - поділитися деревиною з тими, хто цього потребує.

Чоловік написав:

"Ніхто не замерзне в цей святковий сезон".

Він запропонував безкоштовну доставку, якою можуть скористатися абсолютно всі бажаючі.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Шейн володіє пивоварним заводом. Його публікація надихнула людей і спонукала їх приєднатися до такого доброго і важливій справі.

За кілька днів завдяки переглядами, лайкам та репостам про публікації Шейна дізналися у всьому світі. Його сторінку завалили повідомленнями, які він так хотів побачити. Чоловікові писали з проханнями про отримання дров, з пропозиціями допомоги і з вдячністю. Серед листів були навіть пропозиції про шлюб - такого Макденіел точно не очікував побачити.

З початку листопада батько з близнюками доставили дрова сотням сімей, які не можуть собі дозволити придбати матеріали для опалення будинків. Їм допомагали добровольці з місцевого банку, які розбирали запити на отримання дров про составляили списки доставки. Надійшло безліч пропозицій пожертвувань. Люди привозять дрова і вдень, і вночі.

Сім'ї, які отримали допомогу, неймовірно розчулені та приємно здивовані. Вони мріють, щоб у світі було якомога більше таких людей, як МакДэниелсы.

Самотня 28-річна мама Кейтлін Тейлор живе зі своєю маленькою дочкою в пересувному будинку в Лейк-Стівенс. Дерев'яна піч - єдине джерело тепла в її будинку. Тому Шейн практично врятував їм з дочкою життя.

42-річна Еббі Валентайн зіткнулася з фінансовими труднощами після того, як у квітні п'яний водій вбив її старшого сина.

Багато людей, які отримали допомогу, не можуть висловити подяку словами. Але про все говорять сльози на їх очах і щирі посмішки.

"Знай.uа" писав: 102-річна пенсіонерка стрибає з парашутом заради благодійності

А також: 6-річна дівчинка провела Різдво, роздаючи їжу і подарунки бездомним

Нагадаємо: самотній соціальний працівник виявився справжнім філантропом