Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон вражає шанувальників своїм талантом до фотографування.

Після народження принца Луї, третього дитини Вільяма і Кейт, перші офіційні портрети малюка було зроблено герцогинею. На одному знімку Луї було всього три дні, а на другому - Луї і його старша сестра принцеса Шарлотта в третій день народження Шарлотти, передає facenews.

Зазначається, що вперше Кейт оприлюднила свої особисті сімейні фотографії у 2015 році, коли зробила перші офіційні портрети своєї дочки замість того, щоб найняти фотографа.

Також про любов до фотосправи значиться в її офіційному профілі на сайті Британської монархії.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Це фото принца Луї зроблено 26 квітня 2018 року, за три дні після його народження. Луї вже був удома в Кенсингтонському палаці.

На другому знімку зображені новонароджена Луї і принцеса Шарлотта, якої в цей день виповнилося три роки. Шарлотта цілує свого молодшого брата в голову, надівши той же синій кардиган, який носив принц Джордж в 2016 році.

Горда мати Кейт зазначила перший день дитячого садка принцеси Шарлотти парою чудових нових портретів, на яких маля позує в червоному пальто з відповідними туфлями і рожевому кашеміровому шарфі.

Щоб відзначити другий день народження принцеси Шарлотти, Кенсінгтонський палац опублікував цю прекрасну фотографію, зроблену Кейт.

"Герцог і герцогиня раді поділитися новою фотографією принцеси Шарлотти, щоб відзначити її другий день народження завтра", - оголосив палац в травні минулого року.

У 2015 році Кейт стала першим членом королівської сім'ї, який зробив перші офіційні фотографії королівського дитини. Тоді герцогиня випустила свої власні зображення новонародженої Шарлотти, яку її старший брат Джордж обіймав в будинку сім'ї, Анмер Холл, в Норфолку.

"Кейт дійсно хороша в зйомці портретів. Вона заповнює кадр і використовує природне світло. Вона зробила кілька дивовижних фотографій своїх дітей", - розповів ветеран-фотограф The Sun Артур Едвардс, який більше 40 років знімав на камеру життя королівської сім'ї.

Нагадаємо, на урочистостях з нагоди 37 дня народження герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, дружини принца Вільяма, не було принца Гаррі та його дружини Меган Маркл. І це незважаючи на те, що Кейт і Меган помирилися напередодні Різдва.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у середу, 9 січня, дружина принца Вільяма, герцогиня Кембриджська, Кетрін Міддлтон святкує свій 37-ий день народження.

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл, яку останній раз ми бачили на різдвяній службі ще в кінці грудня, здійснила свій перший вихід в новому році.