Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в спокусливому вбранні.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ани Чері, вона постала на огляд публіки в ніжному образі. Знімок був зроблений, схоже, у ванній кімнаті, модель стоїть спиною до камери, але відображується в дзеркалі передом і дивиться в кадр. На ній білі штани і ніжно-рожевий топ без бретелей, який більше нагадує корсет. Цей предмет одягу підкреслює пишний бюст дівчини і струнку фігуру, а от її попа на цьому фото здається більшою.

Волосся дівчини розпущене і акуратними кучерями спадає на спину, на її обличчі легкий макіяж і задумливий вираз, а у вухах – масивні сережки. У підписі до фото графії Ана Чері написала: "Розмірковуючи на вихідних". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в Лас-Вегасі в Palms Casino Resort. Шанувальники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом і красивими волоссям.

"Чудово, як зазвичай", "Красиве обличчя і велика попа", "Мила", "Соковита", "Буквально одна з найкрасивіших дівчат", "Хороші фотографії, тому що ти насправді дуже-дуже красива", "Дуже добре, люблю тебе", "Ви дійсно красива", "Ви безсумнівна королева", "З будь-якого ракурсу справжня красуня", "Ти прекрасна, мила", "Неймовірна", "Просто красива", "Захоплююче фото", - пишуть захоплені шанувальники.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.