Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новими фото, на якому позує в елегантному образі. На знімку, який з'явився в записі моделі, вона постала на огляд публіки в незвичному для неї стриманому вбранні. На ній джинсове плаття середньої довжини на бретельках з відкритим декольте. Але це вбрання, як зазначили шанувальники моделі, тільки підкреслює красу фігури, і воно не вульгарне, як це зазвичай буває.

Фанати звикли бачити Анастасію Квітко у відвертих купальниках і коротеньких сукнях, які оголювали все що потрібно і не потрібно. Тепер же модель порадувала стриманим образом і скромністю. Зазначимо, що свій образ дівчина доповнила білою сумочкою і бежевими човниками на шпильці. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Квітко рекламує бренд, у вбранні якого вона сфотографована, а також фотографа, який зняв її в цьому вбранні.

Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу і груди Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

"Ти мені подобаєшся", "Ви – демонстрація того, що жінка може бути видатною і неймовірно чуттєвою", "Ти сексуальна", "Така красива", "Припиніть використовувати Photoshop, як тут", "Одна з найкрасивіших дівчат", "Ти була викрита, ти не виглядаєш так в реальному житті", "Ти виглядаєш приголомшливо", "Ви розумієте, що навіть російська "Кардашьян" не в Росії", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, російська Кардашьян ледь помістила булки у крихітні джинси.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.