Старий Новий рік - веселе свято з щедрівками, жартами та переодяганнями. Можна привітати друзів і близьких із наступаючим святом красивими словами в прозі, віршах-щедрівках, із гумором або вибрати гарне ліричне привітання до душі. Головне, щоб вибрані побажання ви говорили щиро та від душі.

Оригінальні привітання в прозі друзям, батькам, родичам

Якщо ви хочете привітати з наступаючим Старим Новим роком в прозі маму і тата, бабусю і дідуся або інших близьких вам людей, візьміть до уваги наступні слова привітань:

Ось і настало ще одне чудове свято - Старий Новий рік. І у нас з'явився ще один шанс згадати те, що не встигли в Новий рік, сказати головні теплі слова близьким і дорогим людям. Ви - мої найрідніші! Тож давайте, піднявши високо келихи, бажати один одному щастя, чарівництва та божевільної легкості! Нехай ще раз запаляться свічки, спалахнуть вогні на ялинці, в кожному серці загориться вогник надії на світле майбутнє і у кожного з нас виповниться найбажаніша мрія!

Старий Новий рік

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Скоро Старий Новий рік! У ваші двері він вже стукає. Відкривайте швидше! Нехай удача до вас примчиться! Нехай вам весело живеться, в радості, любові, достатку! Щоб здоров'я було багато, а гроші та прибуток не обходили стороною ваш дім!

Старий Новий рік - це день, коли потрібно проводжати старі думки, старий настрій і відкривати своє серце для чогось нового: прийдешнього і майбутнього! Нехай 2019 рік буде для вас легким, але яскравим, приємним і не порожнім! Зі святом!

Скоро Старий Новий рік. Нехай він забере всі хвороби, образи, печалі та негаразди, а новий принесе удачу, здоров'я, благополуччя та щастя! Нехай у домі завжди буде весело і затишно, а на душі - світло і спокійно!

Вітаю зі Старим Новим роком і бажаю, щоб в житті почалася нова епоха щастя й радості, новий етап натхнення й творіння, успішності й процвітання! Бажаю міцного кохання близьких сердець, доброї удачі, прекрасного здоров'я і достатку!

Залишимо старі образи та біди позаду, адже сьогодні Старий Новий рік! Хочеться побажати успіху в нових починаннях, здоров'я усім рідним і коханим! Нехай попереду вас чекає тільки щастя з успіхом!

Проводжаючи Старий Новий рік, бажаю разом із ним провести всі невдачі, біди, старі відносини, прикрощі та образи, а також залишити позаду всі погані емоції. Нехай у цьому році всі знайдуть своє щастя! Нехай все буде по-новому без сучка і задирки!

Старий Новий рік

Вітаю зі Старим Новим роком! Бажаю, щоб старий рік забрав усе погане. А в новому було багато того, чого не можна купити за гроші: здоров'я та справжнє щастя! Ще бажаю багато-багато цих самих грошей, щоб можна було купити все, чого душа забажає!

Вітаю зі Старим Новим роком! Від душі та щирого серця бажаю взяти з собою в 2019 рік все тільки найкраще і найсвітліше, залишивши в минулому образи та печалі. Налаштуйтеся на оптимістичну хвилю життя! Подаруйте близьким радість і гарний настрій! Вірте в мрію! Ідіть впевнено прямою дорогою щастя!

Друзям до Старого Нового року виберіть текстові привітання з наступних:

Дорогі друзі! Вітаємо зі Старим Новим роком, який прийшов, щоб перевірити, як впорався з цим святом його новий молодий попередник! І щоб побажати вам тільки найщасливіших і найрадісніших днів! Наповнюйте цей рік цікавими і важливими подіями! Бажаємо бути неймовірно щасливими, успішними і найвезучішими!

Дорогі друзі! Нехай Новий рік, який ми відзначаємо сьогодні за старим стилем, подарує нам усім взаєморозуміння і вогник романтики! Нехай цей рік буде чарівним і дивним! Нехай у всіх вас буде стільки щасливих днів і радостей, скільки сніжинок у величезному заметі! Давайте піклуватися один про одного у важку хвилину, підтримувати і отримувати все, чого побажаємо!

Вітаю вас, мої дорогі друзі, зі Старим Новим роком! Бажаю всім щастя, добра і миру, яскравих фарб любові та прекрасних мелодій щастя! Удачі, стабільності, здоров'я і радості! Будьте щасливі, кохані та здорові!

Старий Новий рік

Деякі з них відмінно підійдуть подрузі або другу. Але якщо ви хочете 13 або 14 січня привітати зі святом коханого чоловіка або кохану дівчину, тоді вам краще підійдуть привітання в прозі зі словами кохання.

Вітальні слова, смски коханому чоловікові та любій дівчині

Старий Новий рік - чудове свято, що прийшло до нас ще з дитинства. Нехай і зараз у вас все складається так, як хочеться! Якщо вам віршики вже порядком набридли, вибирайте для коханої дівчини гарне ліричне побажання. Воно може бути коротке або довге:

Що може бути кращим за таке чудове свято, як Старий Новий рік? Мила, впусти в своє життя частинку щастя і віри в прекрасне майбутнє! Кохаю тебе безмежно! Вір у те, що ми неодмінно не тільки зустрінемо Старий Новий рік разом, але й проведемо всі 12 місяців у році разом. Будь щаслива, моя найкраща дівчино!

Моя кохана! Хочу, щоб у тебе якомога частіше була казка за вікнами! Нехай всі дні майбутнього року будуть дивовижними, яскравими і неповторними! Щоб ти ніколи не стикалася із сумом та смутком! Щоб кожна твоя ідея втілювалася в життя! Нехай тебе не лякають труднощі, я все допоможу тобі подолати! Зі Старим Новим роком тебе, моє маленьке улюблене щастя!

Старий Новий рік

Кохана, ніжна, красива, розумна, креативна, неабияка! Ти - щастя мого життч! Завжди залишайся милою і своєрідною! І продовжуй радувати мене своїм чудовим характером! Нехай майбутній рік буде повним приємних несподіванок і понесе з собою в далеке минуле все те погане, що було колись. Бажаю нескінченного щастя, до якого неодмінно я буду причетний!

Сьогодні ми, прощаючись із попереднім роком, вступаємо в новий 2019-й. Старий рік був незабутнім, адже життя - неповторне, і кожне її мить особлива. Нехай і були якісь негаразди, образи. Але було в ньому і багато гарного. Нехай 2019 рік принесе ще більше хорошого! А всього поганого і негативного буде якомога менше!

Для коханого хлопця або чоловіка підійдуть красиві новорічні картинки, довгі привітання і короткі повідомлення в прозі на тему про рік, що минає:

Сьогодні, рідний, Старий Новий рік! Бажаю, щоб дні нового року були у100 разів крутішими, успішнішими, веселішими і щасливішими, ніж минулого! Коханий, не втрачай впевненості у собі! І нехай тобі в усьому щастить весь рік!

Мій коханий і найрідніший! Нехай ти і сильний чоловік, але іноді в житті трапляються неприємності, коли опускаються руки. Я в усьому буду тебе підтримувати! Бажаю, щоб всі негаразди залишилися в минулому році. А в цьому тебе оточували кохання, здоров'я, щастя і радість! Я так рада, що ти є в моєму житті! Спасибі за те, що ти завжди поруч, за твою підтримку, ніжність і любов!

Старий Новий рік

Мій милий, чудовий, коханий! Зі Старим Новим роком! Нехай твої колишні досягнення доносяться відгомонами слави в цьому році! А новий рік принесе масу можливостей для реалізації нових планів, бажань і мрій! Дарую тобі здоров'я та удачу, своє кохання, пристрасть і ніжність!

Єдиний мій! Якою б холодною не була зима, поруч із тобою мені завжди тепло і затишно. Усередині тебе завжди сонце! Залишайся таким же променистим, сонечко моє!

Дорогий мій, хочу привітати тебе зі Старим Новим роком і сказати, як сильно кохаю тебе! Ти мій найвірніший, найщиріший, найнадійніший, найсильніший і найласкавіший чоловік!

Мій єдиний! Зі Старим Новим роком! Дякую за кожен день і кожну хвилину щастя, що ти даруєш мені. Ти робиш мене найщасливішою на всьому білому світі! Бажаю оптимізму, невичерпної енергії, побільше радісних моментів і приємних несподіванок! А в хвилини смутку не забувай, що вдома на тебе завжди чекає кохана.

Зі Старим Новим роком, коханий! Як здорово, що ти є у мене. Як добре, що я можу тебе любити, цілувати, обіймати. Ти - моя найближча і найрідніша людина. Після того, як я зустріла тебе, моє життя заграло найяскравішими фарбами. Нехай наступний рік принесе тобі багато прекрасних днів! Бажаю тобі стільки щастя, щоб купатися в ньому і не тонути!

Старий Новий рік

Дорогий мій! Спасибі за те, що ти завжди поруч. Мені з тобою легко і просто. Знаю, що в будь-якій ситуації можу на тебе покластися. Тож нехай у цьому рік наше спільне життя стає тільки міцнішим. Зі Старим Новим роком тебе, коханий!

Старий Новий рік - це той час, коли потрібно назавжди попрощатися з усім поганим і негативним, провести старі думки і поганий настрій. Відкрийте свої серця для чогось нового!

Серйозні та прикольні статуси напередодні Старого Нового року

Якщо ви шукайте красиві або смішні статуси на Старий Новий рік, тоді порадуйте себе і своїх друзів наступними думками:

Не встигли ми відійти від святкування Нового року, як настав Старий. Блін, знову пити доведеться...

Старий Новий рік переможно завершує марафон. Згадайте, скільки днів заповітних, яскравих, світлих було в ньому! Нехай він у пам'яті живе Старий Новий рік!

Знову чарки піднімаємо, знову тости говоримо, Старий Новий рік зустрічаємо, і долі дякуємо!

Листівка на старий Новий рік

Старий Новий рік - це можливість витратити всі гроші, якщо цього не вийшло зробити в кінці грудня і на самому початку січня. Не прогав свій шанс!

Сьогодні знову до нас повернеться улюблене свято - Новий рік! Нехай Старим він у нас зветься, але ми так само чекаємо його прихід!

Яка краса - Старий Новий рік! Адже він - це секонд-хенд від Нового року, тільки в гарному стані.

Старий Новий рік - це Новий рік в анабіозі: 2 тижні не приходячи до тями.

Олів'є, оселедець, гускп!.. У Старий рік знову нап'юся!

Знову позитивчик у народа: «Здрастуй, Старий Новий рік!»

Ось прийшов до нас Старий рік. Ти тримайся, мій народ! Знову горілку наливай і від щирого серця гуляй!

Жирне не лізе, алкоголь не пре. Здохнемо, але відсвяткуємо Старий Новий рік!

Старий рік прийшов, а бухають, як на новий.

Листівка на старий Новий рік

Старий Новий рік - це не свято. Це контрольний постріл у печінку.

Новорічний настрій - це коли радий бачити навіть тих, хто помилився дверима.

Новий рік підкрався тихо, в голові плутанина: чи то Старий, чи то новий..., тільки був би непоганий...

Я, як шампанське: можу бути грайливою, а можу і в голову дати.

Загадавши бажання, скинувши вантаж турбот, зустрінемо добре свято - Старий Новий рік!

Ось і Старий Новий рік у двері постукав, від передсвяткових клопотів у двері до нас увірвався!

Оригінальне привітання може бути смішне. Повеселіть друзів приколами! Відчиніть двері новим жартам, веселощам, радості та сміху!

Листівка на старий Новий рік

Найсмішніші привітання в прозі, листівки, фото, приколи

Не тільки віршик може бути смішним, а й привітання в прозі:

Бажаю в цьому році знемагати від щастя, мучитися, куди витратити гроші, відчувати слабкість від палкого кохання, переживати напади запаморочення від широких можливостей і маятися нападами нестримного сміху!

Кажуть, як складеться побачення зі Старим Новим роком, так він і пройде. А ви, як і всі пристойні люди, зустрічаєте його за столом, в міру випиваючи і ситно закусюючи. Так ось! Якщо доведеться пити і поглинати їжу цілий рік, то нехай ці напої будуть елітними, а страви вишуканими і корисними. Зі Старим Новим роком!

Листівка зі Старим Новим роком

Бажаю одягатися від кутюр, відпочивати в розкішних здравницях, їздити на машинах преміум класу. А головне - занурюватися в кохання, вірити в себе, не пасувати і ні за що не відкидати свою мрію!

Бажаю відірватися, натанцюватися, але не напитися і під столом не валятися!

Жартів і веселощів, турбот, які є значущими, подарунків і хлопавок, щоб не мучило похмілля вас весь прийдешній рік!

Їжте, пийте, веселіться і йдіть весь час вперед! Прикольний час прийшов для веселощів і потіхи. Святкуйте із розмахом Старий Новий рік!

Складіть гроші в засіки, від душі повеселіться! Старий Новий рік прийшов - спати ви не лягайте, адже післязавтра - похмілля!

Вірте в дива, залишайте все погане в минулому! Беріть із собою в майбутнє відмінний настрій і дзвінкий сміх! Радісних миттєвостей і щасливого мирного життя всім українцям! Нехай ніщо вас не турбує, і в кожній оселі звучать пісні! Зі Старим Новим роком! Будьте коханими і щасливими!