В домашній телескоп чоловік побачив неймовірне явище – над Місяцем ширяв якийсь об'єкт. Астроном-любитель тут же схопив камеру для того, щоб поділитися своїм неймовірним наглядом зі світом.

Відповідний ролик він опублікував на YouTube-каналі Lunar Quest.

Природа явища невідома. І навіть вчені не можуть виявити єдину точку зору на цей рахунок. Конспірологи і деякі уфологи переконані, що витав над Місяцем корабель інопланетян. За іншою версією, інопланетні гуманоїди на природному супутнику Землі звели якусь споруду.

Скептики переконані, що чоловік зняв не що інше, як ілюзію, яка пов'язана з частковою освітленістю жерла кратера або деякої гори.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Варто відзначити, що останнім часом почастішали випадки, коли астрономи-любителі помічали на Місяці якісь аномалії. Кожен бажаючий може придбати необхідне обладнання та помітити в небі незвичайні об'єкти.

З кожним роком все менше людей вірять заявам НАСА: дослідники впевнені, що космічне агентство приховує безліч деталей. Нещодавно приземлився на зворотний бік Місяця китайський луноход допоможе з'ясувати, чому США в минулому столітті припинили вивчення нашого супутника.

Нагадаємо, спецназ США влаштував перестрілку з прибульцями: секретний проект розкрився через 40 років. Американські вчені виявили записи минулого століття про перестрілку з прибульцями. Вони довгі роки були засекречені.

Як повідомляв Знай. ua, вчені відкрили дивовижний світ: паралельна Всесвіт - реальність, час іде назад. Звучить як зав'язка фантастичного роману.

Знай. ua писав, що уфолог опублікував сенсаційні докази: НЛО існує і з цим більше неможливо сперечатися. Тепер всі, хто хотів би вірити в існування НЛО, можуть в цьому навіть не сумніватися.