24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася у відвертому образі і спокусливій позі. Дівчина фотографує себе в дзеркало в нижній білизні. При цьому комплект на тілі Альони блищить і виблискує – точно не обійшлося без фотошопу. Принаймні, в цьому впевнені її шанувальники. Волосся моделі зібране у хвіст, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Альона Омович написала: "Шайн брайт лайк е дайменд" (Блищить так яскраво, наче самоцвіт). У коментарях до фотографії розгорілася справжня дискусія, предметом якої стала нижня білизна на тілі Омович. Шанувальники розділилися на два табори: одні вважають, що дівчина гола і намалювала блискучу білизна у фоторедакторі, а інші впевнені, що комплект на ній все-таки є, але вона його гарненько підредагувала. Як би там не було, фолловери зійшлися в тому, що дівчина перестаралася з фотошопом. А ось деякі впевнені, що у Альони анорексія.

"Дуже красива, Альон", "Що за програма? Напишіть будь-ласка", "Як вони роблять такі купальники? В якій програмі?", "Гарна, а як ти зробила таку талію?", "Що за білизна?", "Таке відчуття, що білизна – це фотошоп", "Круто вийшло", "Шалено гаряча дівчина!", "Для чого ти такі фото викладаєш? Щоб нового спонсора знайти?", "Виходить, вона взагалі голяка?", "Що ти з собою зробила?", "Анорексія рулить", "Це фотошоп чи ні?", "Хочеться погодувати", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, гола українська Кардашьян прифотошопила собі купальник.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.