Не кожна плита обладнана так, що з неї легко можна зняти і почистити ручку. І це для господинь стає справжньою проблемою, адже очистити звідти засохлий бруд і жир буває вкрай важко. Досвідчені господині поділилися одним чудовим засобом, яке справляється з протилежною проблемою.

Для ліквідації засохлого жиру і бруду знадобиться всього лише один бюджетний аптечний засіб. Вам необхідні нашатирно-анісові краплі.

спецоперації з відновлення чистоти ручок плити потрібно взяти зубну щітку, вушні палички і нашатирно-анісові краплі.

Нашатирно-анісові краплі є не тільки популярним недорогим ліками для лікування кашлю, але і відмінним миючим засобом.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Вмочіть ватяну паличку в розчин і протріть місця забруднення. Пройдіться по кутах і стиках між ручками і плитою.

Бруд, яка сильно в'їлася, очищуйте за допомогою зубної щітки або губки. Перед чищенням обов'язково надіньте рукавички. Результат не змусить себе чекати.

Раніше повідомлялося, що діарея, нудота, блювання і судоми шлунка — все це симптоми кишкового грипу, який не має ніякого відношення до інфекції дихальних шляхів, хоча має схожу назву і спалах якого зазвичай припадає на зиму.

Захворювання становить небезпеку для всіх категорій населення, проте найчастіше зустрічається у дітей і людей похилого віку. Збудниками кишкового грипу вважаються ротавіруси.

Нагадаємо, кишковий грип: топ-5 простих способів позбавитися від страшних симптомів. Постільний режим, дієта "БРЯТ" і не тільки.

Як повідомляв Знай. ua, "новорічна традиція" виявилася небезпечною для чоловічого здоров'я. Лікарі зробили заяву, яка не сподобається любителям лазні і сауни.

Знай. ua писав, що вчені виявили, що призводить до порушення роботи мозку та втрати пам'яті: небезпека підстерігає всюди. Дослідження вразило самих учених.