Еротичний гороскоп на 6 січня ОВЕН

Для того, щоб довести свою першість, вам не потрібно йти напролом. Досить проявити трохи кокетства. А ще погодитися виконати сексуальний каприз партнера.

Еротичний гороскоп на 6 січня ТЕЛЕЦЬ

Цей день почнеться для вас обох із нав'язливої ідеї, що ваші стосунки себе вичерпали, а секс нудний. До вечора дійде до закономірного висновку про неминучість розставання.

Еротичний гороскоп на 6 січня БЛИЗНЮКИ

Зірки радять провести цілий день з коханою людиною. За межі квартири краще не виходити. А значить, і за межі спальні теж необов'язково. Тільки якщо на кухню.

Еротичний гороскоп на 6 січня РАК

6 січня Раки зіткнутися з підвищеною плинністю. Чоловіки приходять в захват, дізнавшись, що їх кохана «зволожилася», але рясне виділення змащення швидше притуплює, ніж загострює.

Популярні новини зараз

Не врятують навіть оновлені дані: кого з чоловіків примусово доставлять до ТЦК

Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому

На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися

Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій

Показати ще

Еротичний гороскоп на 6 січня ЛЕВ

В цей день не рекомендується жартувати, особливо на мові кохання й еротичними методами. Поцілунки повинні бути дійсно пристрасними і запалити в партнері вогонь бажання.

Еротичний гороскоп на 6 січня ДІВА

В цей день Діви можуть думати тільки про водні процедури. Не дивно, якщо вони прямо з самого ранку потягнуть партнера у ванну. Заодно вони можуть і попустувати там.

Еротичний гороскоп на 6 січня ТЕРЕЗИ

6 січня вас буде збуджувати грубість у пестощах партнера. Тільки з її допомогою у нього вийде розбудити дрімаючу у вас пристрасть. Ніжні дотики ваше тіло залишить без уваги.

Еротичний гороскоп на 6 січня СКОРПІОН

Всі процеси в організмі у Скорпіонів у цей день трохи уповільнені. Саме тому дуже енергійні партнери будуть їх дратувати. Прогноз особливо актуальний для вечора.

Еротичний гороскоп на 6 січня СТРІЛЕЦЬ

Зірки попереджають, що 6 січня будуть ходити чутки про невірність вашого партнера. Не судіть строго, але ігнорувати теж не потрібно. Якщо залишити, як є, то він вирішить, що і так все добре.

Еротичний гороскоп на 6 січня КОЗЕРІГ

Зірки рекомендують приділити сексу хоча б п'ятнадцять хвилин. Вашому партнеру дуже потрібно на цей короткий термін відчути себе близьким і бажаним. Не створюйте атмосфери поспіху.

Еротичний гороскоп на 6 січня ВОДОЛІЙ

Ваші інтимні стосунки можна буде назвати гармонійними і навіть поставити їх у приклад представників інших знаків Зодіаку. Ви будете відразу вгадувати бажання партнера.

Еротичний гороскоп на 6 січня РИБИ

В цей день вас буде приваблювати все темне і заборонене. Вечірні сутінки на вулицях, де не горять ліхтарі. Секс з партнером, у якого на пальці блищить обручка.