Рік Жовтого Земляного Свині є дуже важливим, адже завершує 12-річний цикл східного календаря. Це час для підбиття підсумків та закладання фундаменту для майбутніх звершень.

Деякими належить ухвалити непрості рішення і розлучитися із зайвими людьми, а також піти на примирення з тим, без кого ви не мислите свого життя. Астрологи підготували важливе послання для кожного знака Зодіаку.

Овнів в 2019 очікує пристрасне почуття. Вам потрібно переглянути свій підхід до відносин, адже можете зіпсувати враження про себе в очах коханої людини.

Тільцям варто бути рішучими у новому році. Великі шанси знайти улюблену справу на все життя. Також очікуються доленосні зустрічі, тільки у випадку, якщо ви вийдете з зони комфорту.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Близнюків чекає дуже успішний рік в кар'єрі. Однак не варто в гонитві за фінансовим благополуччям забувати про сім'ю і друзів, адже ризикуєте зіпсувати відносини.

Раків може наздогнати довгоочікуване самотність. Від нього нарешті все відстануть. Однак це не принесе йому щастя, тому важливо постаратися уберегти відносини.

Левам потрібно навчитися розподіляти власні сили. Важливо зосередитися на головному і не намагатися робити все і відразу.

Дівам настав час підбити підсумки і провести роботу над помилками. Важливо пам'ятати, що в 2019 потрібно починати роботу над новими проектами.

Ваги зможуть розгледіти нові горизонти. Однак головною перешкодою на шляху до щастя може стати страх змін.

Скорпіонів очікують кардинальні зміни в особистому житті. Можливий переїзд в іншу країну. Головне – підходити до всіх питань раціонально.

Стрільців наздожене кохання. При цьому почуття можуть прокинутися до давнього знайомого і навіть того, з ким колись пов'язували відносини. І не виключено, що в одну річку запросто можна увійти двічі.

Козерогів очікують зміни. До них треба бути готовим і не боятися впустити вітер змін в своє життя.

Водоліям в 2019 році не варто занадто прагнути до самостійності, адже ви ризикуєте залишитися на самоті.

Риб чекає щасливий рік. Особливу увагу потрібно приділити здоров'ю і тоді їм все по плечу.

Нагадаємо, гороскоп здоров'я 2019: яким знакам Зодіаку терміново бігти до лікаря. Рибам варто обов'язково звернутися до фахівця і забути про "саме пройде", а трудоголікам-Терезам рекомендують більше відпочивати від роботи.

Як повідомляв Знай. ua, ророскоп на 4 січня для всіх знаків Зодіаку: кого чекає великий сюрприз.

Знай. ua писав, що відомий астролог передбачив кінець світу в "проклятий" дня: у нас залишилося мало часу. На планету впаде величезний астероїд.