8 сiчня "Новий канал" готується показати вісім завершальних епізодів п'ятого сезону "Київ вдень і вночі". Всі серії з 65-ї по 72-у йтимуть весь день з 9:00 до 21:00.

Чотири місяці глядачі стежили за життям Альбіни і Саші, Поліни, Аліни та Назара, Макса і Насті, Ярослави і Семена. І ось, нарешті, вони дізнаються розв'язку історій всіх героїв серіалу.

Восени 2018 серіал зазнав повного перезавантаження після четвертого сезону - проект покинули практично всі "старенькі" учасники, оскільки їх історії підійшли до логічного кінця. Тому було оновлено практично весь склад героїв, через що оновився і сюжет. Крім того, проект перейшов повністю на українську мову. Якщо в минулому сезоні на українську мову перейшов лише закадровий голос серіаліті Костя Войтенко, то в новому "рідною мовою" заговорили всі герої серіалу.

Одним із нових героїв, які з'явилися у серіях п'ятого сезону, є Максим "Фізрук" Сосновський, вже відомий глядачам по шоу "Топ-модель по-українськи".

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Макс відкрив завісу таємниці останніх восьми епізодів.

"У нас в "Київ вдень і вночі" залишилося маса невирішених питань. Так що останні епізоди будуть дуже насиченими. Такими насиченими, що запасіться печеньками і чаєм з самого ранку! Тому що до вечора ви будете тільки встигати бігати в туалет в рекламних паузах.

Почнемо з головного. З мене! Ви дізнаєтеся, ким я все-таки залишуся: фізруком, моделлю чи блогером? Чи зможу я зрозуміти, ким хочу бути, реалізувати себе і знайти своє покликання в житті?

А як щодо моєї найкращої подружані Насті? Вона на роздоріжжі, і наразі не знає, що вибрати - повернутися в село до бабусі і корів чи залишитися жити в Києві. А ось ще питання - чи зможе Настька знайти собі нормального пацана? Чи вирішить, що Русик - її справжня доля?", - розповів Макс.

Він також сказав, що у заключних серіях глядачі дізнаються, з ким в результаті залишиться Ярослава. Чи зможе вона відбити Сема у Юлі чи заспокоїться нарешті і знайде собі нового хлопця? І кого все-таки вибере Сем - Юлю, Юлу чи Яру?

Також стане нарешті ясно, з ким в результаті залишиться Назар? І чи взагалі йому доведеться вибирати, оскільки меркантильність Аліни може взяти верх, вона відбере все у Назара і сховається в ночі.

Крім того глядачі дізнаються, як вплине на життя Паші кримінальне минуле його пасії і начальниці Валі, і як складеться доля Альбіни і Володимировича. Хлопці вирішили покинути пентхаус, чи зможуть вони відпустити Дніпровську набережну і всіх її жителів і зажити власним життям?

Зазначимо, телепроект є адаптацією німецького телесеріалу Berlin - Tag & Nacht. За задумом проекту, головні герої сповнені рішучості підкорити столицю і кардинально змінити своє життя. Вони знімають велику квартиру, яка розташована в багатоповерхівці на Лівому березі (Дніпровська набережна).

Старт проекту відбувся в 2016 році. П'ятий сезон проекту був найдовшим з усіх. На сторінці "Нового каналу" в YouTube серіаліті збирає високі перегляди - кожна серія набирає до 1 млн переглядів.

Нагадаємо, деякі проросійсько налаштовані глядачі серіалу "Київ вдень і вночі" впали в істерику через те, що закадровий голос заговорив українською .

Як повідомляв портал Знай.ua, серіал "Школа" поповнився улюбленцем всіх дівчаток-підлітків

Також Знай.ua писав, померла зірка серіалу "Друзі"