На бездомних цуценят неможливо дивитися без співчуття і жалю. А особливо на тих, яких ось-ось викинули на вулицю. Так сталося і з цим милим цуценятом. Його господарі виявилися настільки несправедливими і жорстокими, що викинули малюка не просто на вулицю, а в смітник.

На щастя, випадковий перехожий помітив маленького беззахисного песика і написав про нього пост у мережі. Про малюка почали піклуватися і доглядати представники організації Pet Pals. Вони відвезли його до ветеринара. Як виявилося, цуценяті було всього 4 тижні. Йому дали незвичайну прізвисько – Баррі Басура.

Песик страждав від анемії і був заражений блохами. Завдяки небайдужим людям і допомоги фахівцям його вилікували, з ним тепер все добре.

Популярні новини зараз

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Публікація про собачку набрала понад 630 тисяч користувачів. Одні підтримали тварина словами співчуття та підтримки, інші висловили своє невдоволення. Деякі навіть пожертвували гроші на допомогу безневинному тварині. Знайшлися й ті, хто висловився досить злісно і агресивно.

Судячи з усього, щеня просто не сподобався господарям. Або ж вони вирішили, що їм зовсім не потрібен вихованець. Звичайно ж, буває всяке. Але навіщо викидати тварину на вулицю? А тим більше в сміттєве відро.

В Італії всіляко намагаються боротися з подібними випадками. Тут необхідно заплатити штраф у розмірі 10 тисяч євро, якщо ви викинули кошеня чи цуценя на вулицю. Завдяки такому закону тут в рази скоротилася кількість бездомних тварин.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: неймовірно, талановитий пес створює приголомшливі картини. На продажу своїх робіт він вже отримав 5000 доларів

Читайте також: ворогуючі тварини виявили одне до одного справжню любов, це зворушило соцмережі до глибини душі, невже мій пес тільки що погладив кота?

Як повідомлялося: клишоногий показав, як розслаблятися після важких трудових буднів. Нам варто взяти з нього приклад, щоб спробувати те ж блаженство